Реклама

Samsung Galaxy XCover6 Pro – новий надзахищений смартфон. Розкриваємо усі деталі та характеристики

Останні Новини

Зовсім нещодавно стало відомо про вихід нового смартфону від Samsung, хоча офіційної презентації ще не було. Згідно з перевіреними джерелами, назва моделі буде Galaxy XCover6 Prо. Це суперзахищений смартфон, який неможливо буде пошкодити. Усі деталі та характеристики можете прочитати нижче.

Насамперед, ця модель відрізняється від інших своїми розмірами. Він не буде надтонкий та легкий і це нормально, як для телефона із таким рівнем захисту. Вага його приблизно 235 грам, а розмір 1698010 мм. Похвалитись Galaxy XCover6 Pro точно може своїм процесором Snapdragon 778G, це дійсно стало перевагою, бо такого роду телефону зазвичай були не настільки потужні як цей. Екран розміром 6,6 дюйма з підтримкою FullHD+, але більше ніяких особливостей мати не буде. Камера головна матиме 50Мп, фронтальна - 13 Мп. Пам'яті планують поставити достатньо: 128 Гб вбудованої та 6 Гб оперативної, досить не погано показники. Недоліком смартфона стає його батарея, вона не дуже довго триматиме заряд акумулятора, враховуючи ємність 4050 мАч.

Цікаво: Розкрито характеристики Samsung Galaxy Z Flip 4 ще до запуску

Загалом Samsung Galaxy XCover6 Pro матиме досить не погано характеристики як для середнього класу, до якого він відноситься. Кажуть, що модель буде ще захищена від води, але це під питанням, бо за такі гроші даної функції може і не бути.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcegiznext
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найкращі екшн-камери станом на 2021 рік

Найкращі екшн-камери необхідні для зйомки ваших сміливих подвигів. Зрештою, якщо ніхто не бачить, що ти робив, як вони дізнаються, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -