Реклама

Samsung готується до презентації нових флагманських смартфонів Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готується до презентації нових флагманських смартфонів Galaxy S21. Як стало відомо, Galaxy S21 з модельним номером SM-G9910 вже отримав схвалення китайського регулятора 3C на випуск в країні.

База даних 3C не містить подробиць про технічні характеристики нового пристрою, обмежуючись інформацією про те, що в стандартному комплекті поставки буде присутній зарядний пристрій потужністю всього 25 Вт.

Сертифікація 3C показує, що смартфон був наданий компанією Samsung Investment, а виробником виступає Samsung Electronics. Цей телефон виробляється на заводі Samsung Electronics Vietnam Thai Nguyen.

Також сертифікація підтверджує, що в телефоні встановлено акумулятор ємністю 3880 мА • год. Джерело додає, що Samsung Galaxy S21 - це перший смартфон на базі нового чіпсета Qualcomm Snapdragon 875, який отримав сертифікат 3C.

Це є непрямим доказом попередньої інформації про те, що компанія попросила партнерів приступити до масового виробництва компонентів для Galaxy S21 в листопаді. З чуток, анонс Samsung Galaxy S21 може відбутися вже в грудні, тоді як зазвичай компанія представляє нові смартфони цієї флагманської лінійки в лютому.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему украинцы боятся 5G и действительно ли это опасно

Стаття доступна українською...Так как вы, читатели нашего портала, являетесь владельцами смартфонов, то логично, что пользуетесь мобильной связью и мобильным...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -