Реклама

Google Assistant навчився шукати музику по наспівуванню та насвистуванню мотива

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Часто буває так, що в голові крутиться мотив якоїсь пісні, але ви не пам’ятаєте ні назви, ні слів, тому знайти її в мережі стає дуже складно. Google оновила Google Assistant, який тепер допоможе вам, навіть якщо ви не знаєте слова, виконавця і не володієте ідеальним слухом. Google Assistant навчився шукати музику по наспівуванню та насвистуванню мотива.

Тепер можна попросити Google знайти пісню, просто наспівуючи її або насвистуючи мотив, причому Google Assistant відмінно справляється з різними сценаріями: коли користувач викладається по-повній, супроводжуючи запит словами, простими звуками типу «лалала» або просто «мукає» собі під ніс засівiший в голові мотив.

Досить запустити останню версію програми Google, натиснути мікрофон і запитати, що це за пісня. Після чого Google Assistant послухає вашу версію протягом 10-15 секунд і запропонує кілька варіантів на вибір. Ми вже перевірили – функція працює просто відмінно.

Як уже повідомлялося, для використання цієї нової функції вам не потрібен ідеальний слух. Google відзначає, що мелодія пісні схожа на відбиток пальця: кожна з них має свою індивідуальність. У Google створили модель машинного навчання, які дозволяють зіставити ваш гул, свист або спів з потрібним «відбитком пальця».

В даний час ця функція доступна англійською мовою для iOS і більш ніж на 20 мовах, для Android.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Обмежений випуск Redmi Note 11 Pro+ надходить в продаж

Не так давно відбувся анонс нової серії смартфонів Redmi Note 11, як уже 11 листопада цього року обмежений випуск...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -