Реклама

Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей. Як відомо, Apple і Samsung одночасно працювали над бездротовими мітками, за допомогою яких користувачі зможуть знаходити абсолютно будь-які речі. З чуток, Apple могла представити AirTag вже у вересні, але цього не сталося. Хоча дизайн і деякі їх характеристики вже відомі, офіційна прем’єра AirTag відкладена, судячи з усього, до весни. Але Samsung, на відміну від Apple, зволікати не збирається. Як пише джерело, мітки Galaxy Smart Tag можуть дебютувати вже 14 січня одночасно зі смартфонами Galaxy S21 5G і бездротовими навушниками Galaxy Buds Pro.

Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей

Мітки Samsung Galaxy Smart Tag вже засвітилися в зображенні патенту, оформленого в Бюро інтелектуальної власності Європейського союзу (European Union Intellectual Property Office, EUIPO).

Завдяки цьому ми тепер знаємо, що пристрій позначено каталожними номером EL-T5300 і має форму квадрата із закругленими кутами. Для порівняння, мітки AirTag - круглі.

Samsung готується представити бездротові мітки для пошуку втрачених речей

Джерело пише, що Galaxy Smart Tag будуть представлені в двох кольорах - чорному і білому. Вартість кожної складе приблизно 15 євро. Але не виключено, що в якихось країнах ціна буде трохи вище - близько 20 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як SSD покращить ваш ігровий досвід

Ви втомилися від тривалого завантаження, коли ви намагаєтеся грати в ігри? Оновлення застарілого жорсткого диска до високопродуктивного SSD значно скоротить...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -