Реклама

Samsung готується представити новий смартфон Galaxy F

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готується представити новий смартфон Galaxy F. Нагадуємо, що раніше цього місяця, південнокорейський технологічний гігант представив нову серію під назвою Galaxy F. Першим телефоном цієї серії є Galaxy F41 . Зараз компанія готова випустити другий смартфон із серії.

Інформація про наступний пристрій серії Samsung Galaxy F надходить від SamMobile . За даними видання, він матиме номер моделі SM-F127G.

Ця публікація припускає, що цей пристрій може стати офіційним як Galaxy F12. Це означає, що ми можемо очікувати, що він буде мати подібні характеристики, як майбутній Galaxy M12. Тому що Galaxy F41 - це буквально Galaxy M31 без четвертого датчика камери.

Тим не менш, добре мати варіанти в кожному діапазоні цін. Однак серії Galaxy M і Galaxy F можуть зіткнутися одна з одною, оскільки вони мають однаковий дизайн, характеристики та ціну (принаймні першої моделі) в довгостроковій перспективі. Єдина відмінність між ними - їх доступність .

Ми сподіваємось, що Samsung працюватиме над розмежуванням цих двох ексклюзивних в Інтернеті серій, щоб клієнти не заплутались із запуском нових моделей.

Рекомендуємо: На Geekbench З’явився Новий Смартфон Від Samsung

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито реальну вартість смартфона Apple iPhone 12 Pro Max

Раніше ми повідомляли, яка реальна вартість смартфонів Apple iPhone 12 та iPhone 12 Pro. Сьогодні було розкрито реальну вартість...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -