Реклама

На Geekbench з’явився новий смартфон від Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні вранці на Geekbench з’явився новий смартфон від Samsung. Цей новий телефон має номер моделі “SM-M025F”. Як ми повідомляли, номер моделі вже був помічений на Bluetooth SIG. Також зазначається, що телефон буде називатися “Galaxy M02”.

Ця нова модель, схоже, є телефоном початкового рівня від Samsung, як спостерігають у Geekbench. Чіпсет Qualcomm живить телефон. Чіпсет оснащений графічним процесором Adreno 506 і має частоту 1,8 Ггц. Згідно з повідомленнями, чіпсет, схоже, є “Snapdragon 450”, оскільки всі характеристики співпадають з Geekbench.

На Geekbench з'явився новий смартфон від Samsung

Телефон оснащений 3 гігабайтами оперативної пам’яті. Він набрав 128 балів на одноядерному, а на багатоядерному – 486 балів. Продуктивність телефону здається середньою. Він також може підтримувати версію Android GO. 

Ще одним очікуваним телефоном від Samsung, "Galaxy A02s", буде ребрендована версія того самого телефону. Ця ребрендингова версія також може бути відома як Galaxy A02. Телефон також підтримуватиме Bluetooth 4.2.

В даний час очікується, що Samsung найближчим часом може запустити цю модель початкового рівня. Здається, телефон знаходиться на стадії розробки, як свідчать витоки та чутки.

Рекомендуємо: Компанія Samsung Розробляє Два Нових Флагманських Чіпсета.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи врятує кнопковий телефон від банківських шахраїв

Останнім часом можна спостерігати за тим, як більшість прогресивних людей, які стабільно користувалися смартфонами, планшетами та іншими розумними пристроями,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -