Home Новини сучасних технологій Samsung готує до релізу черговий бюджетний і народний смартфон

Samsung готує до релізу черговий бюджетний і народний смартфон

0

Нещодавно стало відомо, що компанія Samsung готує до релізу черговий бюджетний і народний смартфон, який повинен сподобатися більшості українців. Якщо ви здогадалися, то мова йде про смартфон Galaxy A03s.

За інформацією одного з джерел, специфікація новинки може бути максимально схожою до свого попередника Galaxy A02s, а значить його ціна повинна бути майже на тому самому рівні, близько 4000 грн. Якщо компанія дійсно піде таким шляхом, то новинка навряд отримає популярність.

З інших джерел надходить інформація, що Galaxy A03s може отримати деякі покращення. Згідно отриманих даних, Galaxy A03s може отримати 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD +. Також очікується, що смартфон отримає систему потрійних камер з основною 13 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп (мало цікавого) та фронтальною камерою 5 Мп.

Також ще залишається багато нюансів стосовно характеристик, але варто очікувати, що новинка отримає 2 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам'яті, та буде живитися від акумулятора 5000 мАг. Стосовно процесора, то очікувати чогось крім MediaTek не варто.

Якщо характеристики будуть дійсно кращими за Galaxy A02s і при цьому він буде дешевше, то на нашому ринку його будуть розкупляти з неймовірною швидкістю. Зараз залишається очікувати на підтвердження інформації та оголошення дати релізу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version