Home Новини сучасних технологій Samsung не випустить смартфон з підекранною камерою в 2021 році

Samsung не випустить смартфон з підекранною камерою в 2021 році

0

Джерела повідомили, що Samsung працює над технологією підекранної селфі-камери. Вони також розкрили подробиці про плани компанії. Як стало відомо, Samsung не випустить смартфона з підекранною камерою в 2021 році.

Раніше Samsung говорила, що підекранна технологія для камер недостатньо розвинена, щоб застосовувати її в пристроях. Тепер джерела пишуть, що першу демонстрацію власної технології компанія має намір зробити в 2021 році на конференції в січні. На цьому заході Samsung представить дві новини, пов’язані з розробкою підекранною селфі-камерою.

Повідомляється, що компанія хоче використовувати алгоритми штучного інтелекту для створення відповідної технології. Як саме Samsung їх буде застосовувати, стане ясно з прийдешніх новин.

Журналісти припускають, що компанія може використовувати підекранну камеру в смартфонах серії Galaxy Note21, ймовірно, в кінці 2021 року. Але поки офіційних заяв від Samsung не було.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version