Home Новини сучасних технологій На компанію Vodafone обрушився шквал критики

На компанію Vodafone обрушився шквал критики

0
На компанію Vodafone обрушився шквал критики

Компанія Vodafone є однією з найбільших телекомунікаційних компаній в Україні. Як завжди, такі компанії надають великий перелік своїх послуг і в певний момент починається те, чого не люблять українці, а особливо перед святами – підвищення тарифів. В даному випадку, на компанію Vodafone обрушився шквал критики стосовно чергового підняття вартості тарифів, якості послуг та й взагалі покриття мережі в Україні.

Ми зібрали тільки невелику кількість гнівних коментарів від користувачів послугами Vodafone, які зіткнутися з неочікуваним підвищенням цін на послуги від компанії.

Як бачимо, користувач вже сам в очікуванні "чуда" і планує попередньо підготуватися до підвищеня.

В даному випадку видно, що користувач не в захваті від недоречного та неочікуваного підвищення тарифів.

Тут вийшла досить цікава ситуація, оскільки користувач стверджує, що оператор "нагло врет" і не дозволяє перейти на інший тарифний план, кажучи, що такий (за 35 грн) відсутній.

Черговий користувач зустрівся з "хамством" зі сторони компанії. За його словами, компанія не хоче повернути йому кошти, які він випадково відправив на іншу карту. В даному випадку, було б непогано прочитати, чи компанія дійсно зможе повернути кошти і відповідно, скільки часу це займе.

В даній ситуації користувач стверджує, що компанія самостійно і без дозволу змінила користувачеві тарифний план на дорожчий.

Ну, тут впринципі все цілком зрозуміло. Тарифи + Якість Послуг + Ціна. Рецепт успіху.

В даному випадку користувач стверджує, що компанія надала йому промокоди, з яких один неробочий через "глюк" на сайті. Цікаво чи отримав користувач свої аксесуари.

Якість звязку - вічна і болюча тема.

Чергове підвищення, а точніше друге за останні 3 місяці!

Як бачимо в більшості випадків проблеми стосуються підвищення тарифів, яке в більшості випадків не відповідає якості надання послуг.
Проблема заключається в тому, що зараз схожа ситуація відбувається і в компанії Київстар та LifeCell. Масове підвищення тарифів варто очікувати від всіх операторів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version