Home Новини сучасних технологій Тарифи на мобільний зв’язок Київстар продовжують зростати

Тарифи на мобільний зв’язок Київстар продовжують зростати

0

Ще до настання Нового року певні тарифні плани мобільного зв’язку українських операторів почали зростати. Найбільшу увагу та гнівні коментарі користувачів отримала компанія Київстар, так як тарифи на мобільний зв’язок Київстар продовжують зростати і в деяких випадках зростають у два рази.

Основні скарги користувачів мобільного зв’язку компанії Київстар полягають не так в зростанні ціни, як у відсутності змін в тарифі. Тобто ви платите більше, але якість та умови тарифного плану не змінюються. Багато користувачів просто змінюють тарифи на дешевші, або шукають більш вигідні тарифні плани у інших мобільних операторів. Загалом, багато негативу спрямовано на неякісні послуги мобільного інтернету, його відсутність чи значні перебої у багатьох регіонах України.

Представники компанії в соц. мережах на невдоволені коментарі користувачів відповідають тим, що компанія працює над розвитком та модернізацією мережі, а також здійснює інвестиції у мережу 4G покриття.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version