Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi запатентувала 7 розкладних смартфонів

Компанія Xiaomi запатентувала 7 розкладних смартфонів

0

Компанія Xiaomi запатентувала 7 розкладних смартфонів з різними дизайнами. Патенти були видані китайським патентним офісом прямо в перший день нового року – 1 січня 2021.

Компанія Xiaomi запатентувала 7 розкладних смартфонів

Всі ці моделі мають гнучкі екрани і виконані в розкладному форм-факторі з різними варіаціями – три розкладачки з вертикальним витягнутим екраном в стилі Samsung Galaxy Z Flip і Motorola RAZR 5G, два складних смартфона-планшета екраном всередину в стилі Galaxy Z Fold і Fold 2 і два складних смартфона-планшета з «оперізувальний» екраном.

Одна з розкладачок отримала основний екран з тонкими рамками, злегка округлені кути, невеликий зовнішній екран і основну четверну камеру. Друга повторює першу, але основна камера у неї одинарна з вражаюче великим отвором під об’єктив.

Третя розкладачка більше нагадує Motorola RAZR по дизайну. Вона отримала характерний виступає блок на основних екраном і великий зовнішній екран майже на половину корпусу.

Один з складних смартфонів-планшетів в стилі Galaxy Z Fold насправді оснащується тільки одним дисплеєм, але він загнутий і заходить на зовнішню частину корпусу, так що в складеному стані користувачеві доступний великий дисплей на всю «передню поверхню». Фронтальної камери у нього не передбачено, але є четверная основна камера.

Другий смартфон-планшет в стилі Galaxy Z Fold теж отримав «оперізуючий» екран і відрізняється великим блоком для камери. Відзначимо, що спроби Xiaomi випустити в минулому смартфон «оперізувальний» екраном успіхом не увінчалася - Xiaomi Mi Mix Alpha за ціною 2800 доларів так і не дістався до полиць магазинів.

Два залишилися смартфона-планшета простіше у виробництві і повинні виявитися доступніше. Тут використовується два екрани - один великий гнучкий внутрішній і один невеликий зовнішній. Відрізняються вони камерами.

Звичайно, як це зазвичай буває, не можна сказати, коли ці розробки ми побачимо на полицях магазинів. Проте, Xiaomi вже не один рік працює над складними смартфонами і керівництво компанії регулярно показує напрацювання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version