Home Новини сучасних технологій Samsung випустить більше десяти смартфонів в 2021 році

Samsung випустить більше десяти смартфонів в 2021 році

0

Цього року бізнес смартфонів Samsung відновився, загалом за останній квартал було поставлено 80,4 мільйона відправлень, що свідчить про зростання на 48 відсотків з попереднім кварталом та 3 відсотки в річному обчисленні. Згідно з даними Counterpoint, про це говорять найвищі за всю історію поставки компанії за останні три роки . Очікується, що південнокорейський гігант змінить свою швидкість і випустить більш доступні телефони 5G в 2021 році, а також повинен розширити свою серію телефонів A і M, які широко популярні в бюджетному сегменті. Підрахувавши, Samsung випустить більше десяти смартфонів в 2021 році. У цій статті ми пропонуємо вам список смартфонів Samsung, які будуть запущені в 2021 році на основі чуток та витоків інформації в Інтернеті.

Серія Samsung Galaxy S21

Очікується, що серія Samsung Galaxy S21 стане флагманською пропозицією компанії, і, як вважають, вона вийде 14 січня , що випереджає звичайні терміни. Кажуть, що лінійка складається з трьох моделей: стандартних Galaxy S21, Galaxy S21 Plus і Galaxy S21 Ultra . Завдяки різним витокам інформації, ми вже знаємо багато про флагмани, включаючи дизайн, який, здається, не сильно змінився від серії Galaxy S20 . Кажуть, що всі три моделі виставляють напоказ яскравий дисплей, який повинен бути динамічною панеллю AMOLED, прямокутним модулем камери та кількома кольоровими варіантами .

Згідно з витоками рендерів , ванільний Samsung Galaxy S21 матиме плоский дисплей з вирізом на першій та потрійній задніх камерах у прямокутному модулі.

Samsung випустить більше десяти смартфонів в 2021 році

 Телефон буде доступний у кольорах золотого, фіолетового, білого та чорного кольорів. Останні звіти свідчать про те, що телефон буде оснащений 6,2 FHD + AMOLED дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц, акумулятором 4000 мАг та підтримкою швидкої зарядки до 25 Вт. Хоча міжнародний варіант поставляється з Snapdragon 888 5G. Ціни на серію Samsung Galaxy S21 стартують від 849 євро за варіант базової моделі на 128 Гб.

Samsung Galaxy S21 Plus буде використовувати подібний дизайн, як Galaxy S21, але матиме більший акумулятор на 4800 мАг та трохи більший дисплей на 6,7 дюйма. 

Він також збереже плоску панель дисплея і матиме ззаду потрійні камери з 64-мегапіксельним датчиком, якому, ймовірно, допомагає пара 12-мегапіксельних об’єктивів. Він буде доступний у кольорах фіолетового, білого та чорного кольорів. Очікується, що Samsung Galaxy S21 оціниться в 1049 євро для варіанту 128 ГБ і 1099 євро для моделі на 256 ГБ.

Нарешті, могутній Samsung Galaxy S21 Ultra матиме вигнутий дисплей замість плоского екрану та додатковий датчик камери на задній панелі, що завершиться чотирма настройками. 

Витоки припускають, що буде 10-мегапіксельний 10-кратний супертелеоб’єктив зі збільшенням, основний сенсор 108 МП, 12-мегапіксельний надширокий об’єктив і 10-мегапіксельна 3-кратна телефото-камера. Очікується, що в ньому буде акумулятор на 5000 мАг та аналогічний виріз для селфі-камери. Кажуть, що флагман коштує 1399 євро за варіант зберігання 128 ГБ.

Samsung Galaxy A72

Також зазначається, що Samsung Galaxy A72 5G продовжує працювати як наступник Galaxy A71 з початку цього року. 

Очікується, що запуск відбудеться десь у першій половині 2021 року. Кажуть, що телефон зберігає подібний дизайн, як Galaxy A71, із центрально розташованим вирізом для селфі-камери, прямокутним модулем камери ззаду . Незважаючи на те, що апаратні характеристики перебувають у стані завершення, очікується , що він буде поставлятися з  чіпсетом серії Qualcomm Snapdragon 7xx, завантажуватиме ОС Android 11 з індивідуальним інтерфейсом One UI та мати AMOLED-дисплей.

Кажуть, що Samsung Galaxy A72 5G має 64-мегапіксельну основну камеру в парі з 12-мегапіксельним надширококутним об'єктивом, 5-мегапіксельним макросенсором та 5-мегапіксельною глибиною. Звіти свідчать, що ціна Samsung Galaxy A72 4G становитиме від 450 євро, а варіант 5G, як кажуть, коштує від 550 євро до 600 євро.

Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 замінить Galaxy A51 у лінійці компанії 2021 року.  Подейкують, що пропозиція середнього класу від Samsung доступна як у моделях 5G, так і в моделях 4G LTE. Варіант 4G нещодавно був помічений на Geekbench з Snapdragon 720G SoC, 8 ГБ оперативної пам'яті та ОС Android 11. Що стосується дизайну, моделі 4G і 5G, як очікується, будуть схожими, із вирізом у центрі для селфі-камери та прямокутним модулем задньої камери для розміщення чотирьох датчиків камери. Кнопка живлення та регулятор гучності розташовані з правого боку. Унизу знаходиться порт USB Type-C, решітка динаміка та аудіороз'єм 3,5 мм.

Очікується, що Samsung Galaxy A52 5G буде мати 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей і буде оснащений найновішим процесором Snapdragon 750G в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті. Для безпеки він може мати вбудований датчик відбитків пальців. Він має розмір 159,9 x 75,1 x 8,4 мм (близько 10 мм із задньою камерою).  Подейкують, що ціна Samsung Galaxy A52 5G складе близько  499 доларів, і очікується, що він з’явиться в першій половині 2021 року. 

Samsung Galaxy A32

Як і у випадку з Samsung Galaxy A52, будуть представлені моделі 4G та 5G Samsung Galaxy A32 . Очікується, що телефон стане одним з найдешевших телефонів 5G від бренду в 2021 році. Кажуть, що Samsung Galaxy A32 має виріз для селфі, боковий датчик відбитків пальців і прямокутний модуль камери ззаду з чотирма датчики. 

Кажуть, що Samsung Galaxy A32 5G працює від  MediaTek Dimensity 720 SoC , працює на ОС Android 11 нестандартно і доступний принаймні в білому кольорі. У списку FCC випливає, що він матиме  підтримку швидкої зарядки на 15 Вт . Кажуть, що ціна Samsung Galaxy A32 5G становить близько 299 євро.

Samsung Galaxy A22

Кажуть, що Samsung Galaxy A22 є найдешевшою пропозицією 5G у 2021 році, і очікується, що він вийде у другій половині 2021 року.

Як повідомляється, ціна телефону буде коштувати близько 150 Євро, що дешевше, ніж Galaxy A32. На жаль, на даний момент про Galaxy A22 відомо не так багато, але незабаром ми повинні отримати більше інформації.

Samsung Galaxy F62 / Galaxy E62

Подейкують, що Samsung Galaxy F62 є другим телефоном нової серії Galaxy F, який стартував із запуском Galaxy F41. Виробництво смартфона вже розпочато на заводі компанії Greater Noida. Джерела повідомили, що телефон називатиметься Samsung Galaxy E62, а не Galaxy F62. Це є гарним свідченням того, що Samsung Galaxy E-серії може повернутися.

Очікується, що Samsung Galaxy F62 / E62 буде поставлятися з Exynos 9825 SoC в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті. Швидше за все, ОС Android 11 буде завантажена з коробки та має 4G LTE, двосмуговий Wi-Fi, Bluetooth 5.1 та можливості підключення GPS.

Samsung Galaxy M12

Samsung Galaxy M12 - ще одна бюджетна пропозиція від бренду, яка може вийти десь наступного року. Кажуть, що телефон оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм Infinity-V спереду з розумними рамками. Galaxy M12 має текстуровану верхню частину, в той час як нижня частина має глянсове покриття. 

Кажуть, що в нього входить модуль квадратної камери, в якому розміщено чотири датчики камери. 3,5-мм аудіороз'єм, порт USB Type-C та решітка динаміка внизу. Технічні характеристики Samsung Galaxy M12 можуть включати Exynos 850 SoC, 3 ГБ оперативної пам'яті та ОС Android 11 . Кажуть, що для безпеки використовується бічний датчик відбитків пальців, який має як мінімум чорний колір.

Samsung Galaxy Tab M62

Окрім смартфонів, Samsung, схоже, працює над планшетом ,  який  називають  Galaxy Tab M62 . 

Це буде перший планшет у серії Galaxy M компанії, і очікується, що він буде доступним. Однак на даний момент подробиць про Samsung Galaxy Tab M62 небагато.

Samsung Galaxy A02

Samsung Galaxy A02 повинен бути доступною пропозицією південнокорейського гіганта. Здається, існують варіанти телефону MediaTek та Qualcomm, ймовірно, для різних ринків. 

Перший нещодавно був помічений на Geekbench з 2 ГБ оперативної пам'яті, ОС Android 10 та  чотирьохядерним процесором MediaTek MT6739WW, останній, як повідомляється, надійшов з Qualcomm Snapdragon 450 SoC. Раніше повідомлялося, що він може поставлятися з акумулятором на 5000 мАг, односмуговим Wi-Fi, 5,71-дюймовим дисплеєм Infinity V та 4G LTE.

Інші смартфони Samsung розробляються

Окрім згаданих телефонів, Samsung мовчки працює над низкою складних телефонів, включаючи майбтній Galaxy Z Fold 3 . Недавні звіти стверджують, що бренд може випустити доступні складні телефони в 2021 році з метою розширення частки ринку в новій категорії. Також недавній звіт свідчить, що вони мовчки працює над новою серією Note (Galaxy Note 21?). Нарешті, є Samsung Galaxy M02s, який , як очікується, буде Ребрендинг з Galaxy A02s.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version