Home Новини сучасних технологій Живі зображення міток Samsung Galaxy SmartTag

Живі зображення міток Samsung Galaxy SmartTag

0

Живі зображення міток Samsung Galaxy SmartTag з’явилися в Інтернеті. 91mobiles помітив імовірний трекер на базі Bluetooth із Chaebol на сайті сертифікації NCC. Сертифікація підтверджує, що трекер справді буде називатися Samsung Galaxy SmartTag, а його дизайн буде нагадувати трекери Tile, що відповідає нашому попередньому звіту . Також було ексклюзивно розкрито ціну та кольорові варіанти Samsung Galaxy Smart Tag . Пристрій може коштувати близько 500 грн, та буде доступний в чорного кольору. Samsung ще не оголосила дату запуску Galaxy Smart Tag, але поширюються чутки, що трекер може дебютувати разом із Samsung Galaxy S21 серії 14 січня .

Живі зображення та сертифікації Samsung Galaxy SmartTag

Живі зображення міток Samsung Galaxy SmartTag

У списку NCC представлений Samsung Galaxy SmartTag чорного кольору та квадратної округлої форми. Там буде отвір у формі шнурка для шнура або ремінця. Пристрій може бути прототипом, оскільки не на всіх зображеннях є  «Galaxy SmartTag», вигравірований у круговому кільці на трекері спереду та «Samsung» ззаду.

Технічні характеристики Samsung Galaxy SmartTag

Сертифікація не розкриває специфікації Samsung Galaxy SmartTag, але, попри попередні витоки та чутки, пристрій міг упакувати Bluetooth v5.1. Кажуть, що Galaxy Smart Tag сумісний з функцією Samsung SmartThings Find і пропонує подібну функціональність, як трекер Tile, в тому сенсі, що ви зможете позначати трекер Samsung будь-яким об’єктом, щоб знати його місцезнаходження.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version