Home Новини сучасних технологій Черговий бюджетний 5G смартфон Samsung Galaxy A22

Черговий бюджетний 5G смартфон Samsung Galaxy A22

0
Черговий бюджетний 5G смартфон Samsung Galaxy A22

Нещодавно ми повідомляли, що компанія Samsung планує випутити декілька бюджетних смартфонів в 2021 році. Зараз же стало відомо, що до релізу готується черговий бюджетний 5G смартфон Samsung Galaxy A22. Схоже, телефон стане найдешевшою пропозицією 5G компанії в 2021 році.

Як повідомляється, ціна Samsung Galaxy A22 5G становитиме близько 5 тис грн, що зробить його дешевшим, ніж Galaxy A32 5G ціна якого складе близько 10 тис грн. Подейкують, що останній працює на чіпсеті MediaTek Dimensity 720 5G , тоді як технічні характеристики Galaxy A22 5G все ще перебувають на стадії розробки.

Нещодавно, зіткнувшись із негативною реакцією серед постачальників частин, Samsung зупинив систему замовлення ODM, в якій китайські фірми розробляють і виробляють телефони для Samsung, і замість цього проводить стратегію JDM (спільна розробка та виробництво).

Як повідомляється, Samsung розроблятиме і вироблятиме Galaxy A22 5G із такими китайськими фірмами, як Wingtech та Hwachin. Телефон буде доступний на таких ринках, як Індія та країни Південно-Східної Азії. На жаль, на даний момент про запуск Samsung Galaxy A22 5G відомо не багато іншого, але ми сподіваємось дізнатися більше інформації найближчим часом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version