Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy S21 5G отримає покращену надширококутну камеру

Смартфон Samsung Galaxy S21 5G отримає покращену надширококутну камеру

0
Смартфон Samsung Galaxy S21 5G отримає покращену надширококутну камеру

Інсайдер, відомий в Twitter під ніком Ice Universe, опублікував подробиці про камеру смартфона Samsung Galaxy S21 5G. Як він повідомляє, смартфон Samsung Galaxy S21 5G отримає покращену надширококутну камеру. Точніше, мова йде лише про один модуль – з надширококутним об’єктивом. У порівнянні з аналогічним модулем нинішнього Galaxy S20 він стане краще.

Як повідомляється, в цьому модулі буде використовуватися датчик Sony IMX563 оптичного формату 1 / 2,55 дюйма дозволом 12,2 Мп. Кут огляду об’єктива побільшає – 123 ° замість 120 ° в смартфонах Galaxy S20. Нарешті, в цьому модулі буде використовуватися система автоматичного фокусування Dual PD, і саме остання особливість дозволить надширококутної камері виконувати функції камери для зйомки макро.

Цим даними цілком можна довіряти, так як інсайдер перевірений (особливо в тому, що стосується пристроїв Samsung). Наприклад, свого часу він повідомив про анонс датчика зображення Samsung ISOCELL GN1 за кілька днів до його офіційної прем'єри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version