Реклама

Samsung офіційно випустили шкіряні чохли для своїх ґаджетів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Samsung офіційно випустили шкіряні чохли для своїх ґаджетів – смартфона Galaxy Z Fold2 та навушників Galaxy Buds Live. 

Звичайно, шкіряні чохли для телефонів не є чимось новим – навіть незважаючи на це, добре бачити такий, який пропонується для Z Fold2, оскільки через його форм-фактор ще не було представлено якісного різноманіття чохлів.

З іншого боку, не кожен день ми спостерігаємо, як виробник випускає шкіряний чохол для справжніх бездротових навушників. Ну, технічно – хоча це «для Buds Live», воно насправді охоплює їх зарядний пристрій. І все ж, якщо вам неприємно відчувати пластик, коли ви користуєтесь навушниками, то тепер ви можете прикрасити його сірою або темно-синьою шкірою.

Проте пластик на самих навушниках залишиться – вважайте, вас попередили. Шкіряний відкидний чохол Galaxy Z Fold2 продається в Кореї за 99 000 KRW, що за поточним курсом обміну означає приблизно 88 доларів або 74 євро. Чохол для Galaxy Buds Live коштує 22000 KRW (19 доларів США або 16 євро).

Поки що невідомо, чи отримає якийсь із них глобальний випуск, але ми не розуміємо, чому ні.

Читайте також: Samsung неочікувано оновили свої “старі” флагмани.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Asus представила новий ігровий монітор ROG Strix

Компанія Asus представила новий ігровий монітор ROG Strix PG279QM. Це розвиток моделі PG279Q, яка свого часу стала одним з...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -