Home Новини сучасних технологій Samsung піднесла неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy

Samsung піднесла неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy

0

Всі користувачі смартфонів знають, що користуватися смартфоном необхідно максимально обережно, оскільки навіть при мінімальному падінні на ньому можуть утворитися подряпини (в кращому випадку) або ж навіть серйозні пошкодження у вигляді деформації корпусу смартфона та пошкодженого дисплея. В будь-якому випадку, смартфони, в порівнянні з кнопковими телефонами, стали майже кришталевими і сервісні центри зазвичай мають неймовірно багато роботи по виправленню помилок користувачів смартфонів, а це, задоволення не з дешевих. Сьогодні ж стало відомо, що Samsung піднесли неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy і стосується це саме пошкоджень смартфонів, та їхньому ремонту за рахунок компанії.

Здається, що в Samsung вирішили відмовитися від ідеї ремонтувати смартфони власного виробництва, та ще й за свій рахунок через необачність користувачів, або ж через свідомі пошкодження смартфонів. Відповідно до останніх даних, Samsung активували нову функцію на смартфонах Galaxy Z Flip 3, яка фіксує всі вільні падіння смартфона, з висоти понад 1 метр. Після фіксації падіння, дані заносяться в реєстр даних, до яких можуть отримати доступ працівники сервісних центрів Samsung.

Фактично, у випадку падіння та пошкодження смартфона, працівники сервісного центру переглядають журнал із зафіксованими падінням і якщо виявляють там фіксацію падіння, то відмовляють в безкоштовному ремонті смартфона. Зроблено це для того, щоб користувачі свідомо не нищили свої смартфони в надії на те, що Samsung відремонтує їх за власний рахунок.

Можливо це й здається неправдоподібним, але вже з'явилися перші негативні відгуки власників Galaxy Z Flip 3, яким відмовили у безкоштовному ремонті смартфона. На щастя для користувачів смартфонів Samsung, дана функція активна тільки на Z Flip 3. З іншої сторони, сильно радуватися нема сенсу, оскільки дана функція використовує акселерометр, а цей датчик доступний практично у всіх сучасних смартфонах.

Також нещодавно стало відомо, чому українці стали рідше купувати смартфони Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version