Home Новини сучасних технологій Смартфон iPhone 13 Pro Max перевірили на міцність

Смартфон iPhone 13 Pro Max перевірили на міцність

0

Не так давно, компанія Apple представила нову лінійку iPhone 13, які ще складно купити в Україні, хоча й перша партія вже прибула в Україну. Смартфони iPhone 13 не отримали сильних зовнішніх змін, та й в плані функціоналу також не спостерігаються великі зміни, а те, що було введене нове, можете прочитати в нашому попередньому матеріалі. На презентації нових iPhone, компанія Apple акцентувала увагу саме на їхній міцності, тому цілком очікувано, що смартфон iPhone 13 Pro Max перевірили на міцність і результат був досить неочікуваний.

Відомий техноблогер JerryRigEverything, який став відомим через те, що любить на камеру нищити та перевіряти на міцність всі ґаджети і продукцію Apple в тому числі. Нещодавно він опублікував відео із своїми спробами знищити новий iPhone 13 Pro Max і в нього це не вийшло.

Провівши свої тести на міцність, Jerry виявив, що захисне скло Ceramic Shield (13 покоління) набагато міцніше, ніж те, яке використовувалося в iPhone 12. За допомогою абразиву з твердістю 6 одиниць (шкала Мосса) йому вдалося тільки подряпати екран, але пошкодження були досить малими, в порівнянні з таким же тестом на iPhone 12.

Стосовно вогню, то дисплей витримав 30 секундний контакт із полум'ям запальнички, але пошкоджень на екрані не було виявлено, хоча очікувалося зворотнє.

Тест на деформацію iPhone 13 Pro Max також не провалив. Jerry намагався зламати смартфон навпіл, але при досить серйозно прикладеній силі, смартфон почав тільки потріскувати і все - корпус не деформувався. Завдячувати тут варто сталевому каркасу, який використовується саме в цій моделі. Ймовірно, моделі iPhone 12 та iPhone 12 Mini і не витримали б цей тест, оскільки в них використовується алюмінієвий каркас.

Згідно проведеному тесту від Jerry, можна сказати, що міцність iPhone 13 Pro Max на високому рівні і в повсякденному користуванні цього буде цілком достатньо.

Також нещодавно стало відомо, що смартфони Xiaomi запозичать одну корисну функцію в Apple iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version