Home Новини сучасних технологій Названо 4 цікаві зміни в iPhone 13, про які ви могли не...

Названо 4 цікаві зміни в iPhone 13, про які ви могли не знати

0

Нещодавно компанія Apple представила лінійку смартфонів Apple iPhone 13, які викликали неабиякий галас і одночасно змішані відчуття від всіх смартфонів. Причиною цього є те, що смартфони iPhone 13 не отримали якихось значних змін, в порівнянні з iPhone 12, але вони все ж присутні. Саме про ці зміни поговоримо, та буде названо 4 цікаві зміни в iPhone 13, про які ви могли не знати.

Зміна 1. Швидка зарядка стала швидшою.

Останнім часом компанія Apple приховує все більше важливих характеристик нових смартфонів, де найсекретнішим є ємність акумуляторів. Як говориться, найболючіше місце ховаємо. Цього року під секретом опинилася й потужність зарядки для iPhone 13, яку взагалі не можна ніде знайти (в офіційних даних). На щастя, ентузіасти виявили, що зарядні кабелі новинок видають потужність в 20 Вт, але смартфони можна заряджати й зарядками потужністю 27 Вт. П-Прогрес.

Зміна 2. Виріз зменшився.

Напевно ця зміна найочікуваніша, оскільки компанію Apple за це хейтили досить довго, враховуючи популяризацію смартфонів з максимально чистим дисплеєм.

Apple проводячи презентацію новинок, акцентувала досить багато уваги саме на зменшенні фірмового чубчика і цим показала, що в майбутніх смартфонах він буде ще більше зменшуватися. Сказати, що всі шанувальники оцінили цей крок, це не сказати нічого. На жаль, більшість фанатів все рівно розчарувалося, оскільки чубчик нікуди не подівся і він все одно більший, ніж у конкурентів.

Зміна 3. Габарити iPhone 13.

Цьогорічна лінійка iPhone 13 дещо збільшилася в розмірах (майже на 0,25 мм) і досить непогано набрала у вазі, а в порівнянні з iPhone 12 зміни досить відчутні. Для прикладу, якщо порівнювати iPhone 12 з iPhone 13, то різниця у вазі буде виглядати наступним чином:

iPhone 13 Mini важчий за iPhone 12 Mini на 6 грам (141 г проти 135 г);

iPhone 13 важчий за iPhone 12 на 10 грам (174 г проти 164 г);

iPhone 13 Pro важчий за iPhone 12 Pro на 15 грам (204 г проти 189 г);

iPhone 13 Pro Max важчий за iPhone 12 Pro Max на 10 грам (238 г проти 228 г)

Такий набір ваги пов'язаний в першу чергу із збільшення акумуляторів.

Зміна 4. iPhone 13 може працювати із двома eSIM.

Як вже відомо, в iPhone можна користуватися двома SIM-картами, де одна з них буде eSIM, а інша фізична - "nanoSIM". Зараз же, Apple прислухалися до своїх фанатів і додали в нові смартфони можливість використання 2-х eSIM без присутності фізичної SIM.

Варто нагадати, що користуючись двома eSIM, ви не зможете використовувати третю фізичну SIM.

Також нещодавно компанія Xiaomi представила конкурента Apple iPhone 13 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version