Home Новини сучасних технологій Названо 3 причини, чому шанувальники Apple ненавидять Android

Названо 3 причини, чому шанувальники Apple ненавидять Android

0

Всім добре відоме протистояння шанувальників iPhone та шанувальників смартфонів на Android, яке розпочалося ще з появою перших смартфонів під управлінням цих різних операційних систем. Ми не будемо говорити, що підтримуємо або надаємо перевагу тим чи іншим смартфонам, а розповімо про причини такого протистояння, а точніше буде названо 3 причини, чому шанувальники Apple ненавидять Android. Зразу попереджаємо, що якихось неймовірних причин ви тут не побачите, оскільки всі вони стосуються суто зручності у користуванні смартфонами під цими ОС.

Причина 1. Системні звуки в смартфонах на Android

Напевно це одна з найпоширеніших причин такої неповаги від яблучників до зелених роботів. Якщо порівнювати системні звуки в iPhone і смартфонах на Android, то різниця буде відчутна зразу. В iPhone звуки набагато приємніші і вони пиляють вуха, а в той же час про звуки в Android цього не сказати, особливо коли це стосується чистої версії Android.

Чого тільки варті звуки фокусування камери і звук затвора в iPhone, так і хочеться робити фото. На Android зазвичай всі зайві звуки вимикаються, щоб не нервуватися зайвий раз.

Причина 2. Смартфони на Android "глючать"

Скажемо так, дана проблема була актуальна для перших смартфонів під управлінням Android. Зараз Android оптимізовані навіть дуже добре і дорогі смартфони не поступаються в швидкості та плавності роботи смартфонам від Apple.

В даному випадку, яблучники хейтять Android саме через минулі проблеми, але через звичку до iPhone, вже просто не сприймають смартфони на Android.

Причина 3. Неймовірно простенький чистий Android

Скажемо так, якщо порівнювати iOS та чистий Android, то виявити переможця в дизайнерських рішеннях буде максимально просто. В iOS все виглядає максимально гарно і кожна позначка виглядає по-своєму особливо. Сказати те саме про чистий Android не вийде, оскільки всі пристрої під управлінням цієї версії ОС, виглядають…дешево.

З іншої сторони, суть чистого Android якраз і полягає в його "чистоті", тобто він позбавлений всього зайвого, заради швидкості роботи, легкості та оптимізації. Тому тут вже на вибір, або швидкість, або дизайнерські рішення.

Як бачите, всі причини справді пов'язані із зручністю в користуванні одною або іншою ОС, тому логічно, що битва між iOS та Android буде тривати ще довго і, ймовірно, вона не закінчиться ніколи.

Також нещодавно було названо основну перевагу нового Apple iPhone 13.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version