Home Новини сучасних технологій Названо основну перевагу нового Apple iPhone 13

Названо основну перевагу нового Apple iPhone 13

0

Напевно всім користувачам смартфонів Apple, та й Android-смартфонів також, відомо, що в iPhone присутні проблеми з автономністю і якщо порівнювати час автономної роботи iPhone із більшістю Android-смартфонів, то переваги других буде очевидною. На жаль (або на щастя), даний недолік iPhone може зникнути, оскільки зараз буде названо основну перевагу нового Apple iPhone 13 і мова зараз піде саме про автономність в iPhone 13.

Так, ви прочитали правильно - автономність і Apple iPhone 13. Виявляється, Apple суттєво попрацювали не тільки "над дизайном" iPhone 13, а ще над енергоефективністю новинки.

Як мінімум так можна стверджувати після нещодавно опублікованих тестів автономності, де приймали участь популярні смартфони від Xiaomi, Redmi, Asus, Samsung, Realme і Apple. Представниками Apple стали iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. Тестування автономності проводилося під керівництвом китайського агентства Xiaobai.

В першу чергу вони провели 3-х годинний тест, під час якого було показано різноманітний мультимедійний вміст. По завершенню тесту, на першому місці по заряду акумулятора (68%) опинився iPhone 13 Pro Max, далі йшов Redmi K40 (65%) і на третьому місці розмістився iPhone 13 (64%).

Під час другого тесту, випробування було продовжено до 5 годин активного відображення мультимедійного вмісту. По завершенню даного тесту, на першому місці опинився iPhone 13 Pro Max (35%), далі йшов iPhone 13 (23%) і на третьому місці опинився Redmi K40 (22%).

Як бачите на скріншотах вище, компанія Apple змогла докласти справжніх зусиль, щоб підвищити автономність своїх пристроїв і тим самим, їм вдалося перевершити всіх своїх конкурентів, хоча б в цьому тесті. Звісно, судити про лідерство у всіх інших тестах ще рано, але з високою ймовірністю, результати будуть схожими.

Також нещодавно було названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде краще за Android-флагмани.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version