Home Новини сучасних технологій Названо 4 особливості смартфона iPhone 13, про які ви могли не знати

Названо 4 особливості смартфона iPhone 13, про які ви могли не знати

0

Як відомо, компанія Apple вже найближчим часом повинна оголосити дату релізу та ціни нових смартфонів з лінійки iPhone 13. Фактично, про смартфони вже відомо майже все і таємниць, як таких, вже майже не залишилося, окрім деяких особливостей, про які зараз і поговоримо. Відповідно, зараз буде названо 4 особливості смартфона iPhone 13, про які ви могли не знати.

Особливість 1. Кольори iPhone 13

Нещодавно з'явилися повідомлення про те, що Apple додають нові варіанти кольорів для iPhone 13. Інсайдери повідомляють, що ми побачимо версію в чорному матовому кольорі та бронзовому. Ймовірно, ці два кольори замінять вже існуючі графітовий та золотий, відповідно.

Це досить неочікуване рішення з сторони Apple, оскільки раніше вони не додавали більше одного нового кольору в лінійку смартфонів. Цікаво буде подивитися на продажі нових кольорових версій і на їхню популярність серед потенційних покупців.

Особливість 2. Новий тип мікрофона

Також нещодавно стало відомо, що Apple вирішили оновити мікрофони в своїх смартфонах iPhone 13. В даному випадку не йде мова про те, що мікрофони в попередніх версіях погано записують звук, або ж він неякісно звучить. В даному випадку цей апдейт просто покращить запис звуку, оскільки тепер будуть використовуватися спрямовані мікрофони.

Особливістю цих мікрофонів є те, що вони зчитують звук тільки в тому напрямку, в якому він спрямований. Перевагою його є те, що він записує тільки цілеспрямований звук, відсіюючи посторонні, відповідно звук записується набагато чистішим.

Особливість 3. Покращені магніти

Одною з найбільш недосконалих технологій, яка використовувалася в iPhone 12, були саме магніти під кришкою, які практично не тримали MagSafe-сумісні аксесуари. Фактично, магніти були настільки слабкими, що при мінімальному використанні смартфона із прикріпленим до нього аксесуаром на магніті, він зразу ж відпадав. Відповідно до цього, користуватися смартфоном із магнітними аксесуарами було непрактично і користувачі почали відмовлятися від таких аксесуарів. Зараз Apple допрацювали свої магніти і вони повинні краще тримати MagSafe-сумісні аксесуари і тепер смартфон можна буде вільно тримати в кишені, не боячись, що аксесуар відлетить.

Особливість 4. iPhone 13 стануть охайнішими

Якщо ви користувалися iPhone з рамками із нержавійки, то повинні пам'ятати, як добре вони зберігають відбитки. У випадку із алюмінієвими рамками, смартфони позбавлені цього недоліку.

Так ось, компанія Apple вирішила вдосконалити свої смартфони із нержавійки і тепер буде покривати їх спеціальним олеофобним покриттям, яке повинно мінімізувати кількість відбитків на рамках. Дане олеофобне покриття буде вдосконаленою версією того, яке використовується на дисплеях iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version