Home Новини сучасних технологій Список телефонів Xiaomi, Redmi і Poco, які ніколи не отримають Android 12

Список телефонів Xiaomi, Redmi і Poco, які ніколи не отримають Android 12

0

Компанія Google інтенсивно готується до релізу нової версії ОС – Android 12. Паралельно з Google, до релізу фірмових оболонок на основі Android 12, готуються й інші компанії, серед яких присутня й Xiaomi. Як відомо, Xiaomi випускають смартфони не тільки під брендом MI, а ще й під брендом Redmi та Poco (хоча вони й вважаються незалежними), які також працюють під управлінням оболонки MIUI і які також очікують на реліз Android 12. На жаль, не всі власники смартфонів цих брендів отримають останню версію Android і причин цього цілком достатньо, де найважливішою є кількість смартфонів, які необхідно оптимізувати під неї, а це складно навіть для Xiaomi. Якщо ви є одним із власників смартфонів Xiaomi, то сьогоднішній матеріал саме для вас, оскільки зараз буде названо смартфони Xiaomi, Redmi та Poco, які не отримають OC Android 12.

Як ми писали вище, не всім власникам смартфонів Xiaomi та суббрендів пощасливиться випробувати Android 12 і на жаль, серед таких "щасливчиків" опиняться не тільки власники старих смартфонів, а й відносно нових, за 2020 рік. Звісно, Xiaomi після такого отримає шквал критики, але на жаль, це навряд змінить ситуацію із запланованими виходами оновлень MIUI.

Повертаємося до смартфонів. Список смартфонів, яким прийдеться радуватися Android 11 виглядає наступним чином:

Xiaomi
MI - Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Lite, Mi 9T, Mi 9T Pro
CC - CC9, CC9 Meitu

Redmi
K - K20, K20 Pro, K20 Premium
Note - Note 8, Note 8T, Note 8 Pro, Note 9
9 - 9, 9A, 9 AT, 9i, 9C, 9 Prime

POCO
C3, M2, M2 Reloaded

Як бачите, практично всі смартфони відносяться вже до старих або ж ультрабюджетних. Окремо варто звернути увагу на лінійку смартфонів Redmi 9, які були випущені тільки минулого року. З ними явно виникнуть проблеми.

Також нещодавно було названо причини такої популярності смартфона POCO X3 Pro серед українців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version