Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi запозичать одну корисну функцію в Apple iPhone

Смартфони Xiaomi запозичать одну корисну функцію в Apple iPhone

0

В попередньому матеріалі ми повідомляли про підтверджені зміни в MIUI 13, яку ми побачимо вже досить скоро. Зараз же ми поговоримо ще про одну цікаву річ, а саме про те, що смартфони Xiaomi запозичать одну корисну функцію в Apple iPhone.

Як вже давно відомо, Xiaomi неофіційно ведуть війну з компанією Apple за звання найбільшого виробника смартфонів та інших розумних пристроїв. Дана боротьба триває деякий час і Xiaomi в ній явно не планують програвати, навіть напроти, тільки збільшують кількість проданих смартфонів та інших девайсів і відчайдушно покращують свою фірмову оболонку MIUI. На жаль, або на щастя, Xiaomi вирішили додати в MIUI одну корисну річ, яка виглядає дуже круто в Apple iPhone – віджети. Якщо конкретніше, то вони працюють над додаванням в MIUI саме iOS-подібних віджетів.

Відповідна інформація була підтверджена в соціальній мережі Weibo, на офіційній сторінці компанії. З їхніх слів, дану опцію можна вже перевірити на смартфонах під управлінням MIUI, але є певні обмеження. На жаль, нові віджети можуть протестувати тільки ті власників смартфонів Xiaomi (та суббрендів), які працюють під управлінням MIUI China Beta ROM.

Окрім цього, варто розуміти, що не всі додатки справно працюють з новими віджетами, а лише ті, які Xiaomi розробляють самостійно. Стосовно сторонніх додатків, то їхня підтримка очікується ближче до релізу даної "фішки".

Також нещодавно було названо 5 речей, які всі очікують від смартфона Xiaomi Mi 12.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version