Home Новини сучасних технологій Названо 5 речей, які всі очікують від смартфона Xiaomi Mi 12

Названо 5 речей, які всі очікують від смартфона Xiaomi Mi 12

0

Протягом останніх декількох років, компанія Xiaomi впевнено виривається в топ виробників смартфонів і все менше асоціюється із бюджетним сегментом. Їхні останні флагмани підтверджують, що Xiaomi вміють робити потужні та гарні смартфони, які працюватимуть роками і без нарікань. Зараз же, всі шанувальники бренду Mi в очікуванні анонсу чергового флагманського смартфона Xiaomi Mi 12, а ми, в ITechNews, вирішили поміркувати стосовно того, що б ми хотіли побачити у довгоочікуваній новинці. Відповідно до цього, зараз буде названо 5 речей, які всі очікують від смартфона Xiaomi Mi 12. Також нагадуємо, що в кінці цього матеріалу буде невелике опитування, в якому ви можете вибрати те, що найбільше хочете побачити в MI 12.

  1. Ціна

Справді, останні флагманські смартфони Xiaomi (Mi 10, Mi 11) не можна назвати дешевими, особливо це стосується Pro версій, вартість яких часом неймовірна. Якби Xiaomi відпускали Mi 12 за ціною не вище Mi 11, то це вже був би великий прогрес, а якби ціна знизилася хоча б на 50 -100 доларів, то більшість потенційних покупців з легкістю вибрали флагман від Xiaomi, замість флагманів Samsung, Google, Apple та інших.

  1. Захист від вологи

З цим у компанії Xiaomi проблеми, оскільки вони навідріз відмовляються надати нормальний (IP68) захист від вологи та пилу. Швидше за все, в цілях експерименту, компанія випустила Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro із IP68 в Китаї, але глобальний ринок не отримав навіть смартфони із захистом IP67. Будемо надіятися, що Xiaomi візьмуться за голову і запропонують нам справжній флагман із справжнім захистом, оскільки конкуренти вже давно таке пропонують.

  1. Зарядний блок в комплекті

Якщо ви звернули увагу, то після відмови компанії Apple від комплектації смартфонів зарядними блоками, по тому ж шляху пішли і інші виробники смартфонів і також масово почали відмовлятися від блоків зарядки. Як завжди, все робиться заради безпеки навколишнього середовища. Вірити компаніям чи ні, справа кожного особисто.

Так ось, компанія Xiaomi також відмовилася від зарядних блоків, хоч і частково, в смартфонах Mi 11, але з високою ймовірністю, така ж історія повториться із Mi 12.

На нашу думку, питання наявності або відсутності зарядного блоку, навушників повинно обговорюватися безпосередньо з покупцем, а не самовільно обмежувати покупців, змушуючи докупляти зарядні блоки.

  1. Телеоб'єктив в камері

Ще одна тенденція у виробників смартфонів - відмова від телеоб'єктивів. Фактично, зустріти телеоб'єктив можна тільки в смартфонах з приставкою Pro та Ultra, а в стокових версіях, їх вже не побачити. На нашу думку, купуючи флагман за 800+ доларів, наявність телеоб'єктива (та й перископічного) повинно бути за замовчуванням, а не різноманітні нікому непотрібні об'єктиви типу макро, датчика глибини і тому подібних.

  1. Збільшення терміну підтримки смартфонів

В даному випадку мова йде про випуск оновлень для смартфонів понад 3 роки. Зараз в компанії заговорили про розширення терміну оновлень до 3-х років, але було б непогано, якби компанія взяла до уваги Apple не тільки із відмовою від зарядних блоків, але й з підтримкою смартфонів 4-5 років.

В цілому, це основні побажання до майбутнього смартфона Xiaomi Mi 12, який ми зможемо побачити вживу вже до кінця цього року, при ідеальних умовах.

Також нещодавно стало відомо, що Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила.

Що ви найбільше хочете побачити в MI 12?
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version