Home Новини сучасних технологій Розкрито ціну та характеристики смартфона Apple iPhone SE 3

Розкрито ціну та характеристики смартфона Apple iPhone SE 3

0

Презентація нового смартфона від компанії Apple відбудеться вже найближчим часом, але окрім смартфонів iPhone 13, нам презентують ще й смарт-годинник Apple Watch Series 7 та нові бездротові навушники Apple AirPods. Як сьогодні стало відомо, Apple працюють ще над одним пристроєм, а саме iPhone SE 3, правда його не покажуть на цій презентації, а дещо пізніше, вже в 2022 році. Згідно інсайдерської інформації, сьогодні також було розкрито ціну та характеристики смартфона Apple iPhone SE 3.

Згідно наданої інформації, новинку нам покажуть в першому кварталі 2022 року, тобто до кінця березня. Смартфон отримає 7 кольорових варіантів (жовтий, сірий, зелений, червоний, синій, оранжевий та фіолетовий) та безрамковий дизайн.

Стосовно технічних характеристик, то він працюватиме на минулорічному процесорі Apple A14 Bionic (iPhone 12 також працюють на ньому), отримає 3 або 4 Гб оперативної пам'яті, а об'єм внутрішнього простору розпочнеться із 64 Гб.

Стосовно дисплея, то iPhone SE 3 отримає 6,1 - дюймовий IPS-дисплей та розміри, схожі до iPhone XR (150,9 х 75.7 х 8.3 мм), тобто компактним його назвати буде складно.

Тепер стосовно вартості смартфона. За попередніми даними, ціна iPhone SE 3 складатиме близько 480 доларів, що в еквіваленті в гривнях складе приблизно 12 780 грн. В Україні ціна дещо відрізнятиметься і буде на декілька тис грн вище.

Також нещодавно було названо 4 особливості смартфона iPhone 13, про які ви могли не знати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version