Home Новини сучасних технологій В Apple назвали причину такої “чистоти” в магазині додатків App Store

В Apple назвали причину такої “чистоти” в магазині додатків App Store

0

Якщо ви раніше користувалися смартфонами під управлінням Android (а ви такими користувалися) і потім перейшли на смартфон компанії Apple під управлінням iOS, то могли звернути увагу на те, як в їхньому магазині додатків все “чисто” та впорядковано. Якщо вас зацікавили причини цього, то нещодавно в Apple назвали причину такої “чистоти” в магазині додатків App Store.

Для початку варто відмітити, що в App Store все справді добре впорядковано і всі справді корисні та популярні додатки розміщуються зверху рейтингів, тому зустріти в топі додаток низької якості вам просто не вийде. Також в App Store ви не зустрінете такої кількості реклами, яка заполонила Google Play і тим більше, ви не зустрінете там фейкові додатки відомих розробників та аналоги відомих ігор та інших додатків. З цим всім в Apple борються і цілком успішно. Окрім цього, "підчепити" вірус через додатки завантажені з App Store також складно, оскільки кожен додаток перевіряється на наявність додаткових API і тому подібного.

Фактично, згідно з останніх опублікованих документів компанією Apple, які вона представила на останньому судовому засіданні, причиною такої чистоти в магазині додатків є те, що всі додатки проходять серйозну модерацію штучним інтелектом, який виявляє більшість порушень і блокує їхній реліз в App Store. Після виявлення порушень, дрібних або серйозних, кожен додаток відправляється на перевірку до модераторів-людей, які проводять поглиблену перевірку на наявність порушень та виявлення прихованих загроз користувачам та їхнім iPhone.

Як ви зрозуміли, причиною такого порядку та чистоти в App Store є серйозна модерація та серйозні вимоги до всіх розробників та їхніх додатків.

P.S За даними Apple, в них працює понад 500 модераторів в різних країнах світу, а кількість розробників додатків перевищує 27 млн, що неймовірно багато.

Також варто нагадати, що практично всі додатки, спочатку презентують в App Store і тільки потім їхній реліз відбувається в Google Play.

Також нещодавно було названо особливості Android-смартфонів, яких бракує в Apple iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version