Home Новини сучасних технологій Samsung придумала незвичайне рішення для фронтальної камери

Samsung придумала незвичайне рішення для фронтальної камери

0
Samsung придумала незвичайне рішення для фронтальної камери

На сьогоднішній день є лише один серійний смартфон з підекранной фронтальною камерою – ZTE Axon 20 5G – і її подібна реалізація на даному етапі залишає бажати кращого. Сьогодні ж ми дізналися, що компанія Samsung придумала незвичайне рішення для фронтальної камери.

Samsung має в своєму розпорядженні патент, який дозволяє замінити поточну реалізацію фронтальної камери на нову. В даному випадку для розуміння ідеї Samsung простіше подивитися на зображення і анімації.

Отже, дисплей смартфона в районі фронтальної камери має прозору область. Коли камера активна, вона просто відмінно працює, а ось коли вона неактивна, на місце за прозорою областю за допомогою спеціального механізму стає додатковий крихітний дисплей, який можна повноцінно використовувати.

На цей екран можна окремо виводити різну корисну інформацію, заодно разнообразив оболонку смартфона. А ще в патенті зазначено, що другим екраном можна управляти за допомогою стилуса.

В результаті у Samsung виходила дуже незвична ідея, але вона вимагає впровадження всередину смартфона додаткового механізму, та ще й в не зручному і звичному місці. Втілиться коли-небудь цей патент в серійному продукті, поки невідомо.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version