Home Новини сучасних технологій Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів

Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів

0
Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung припиняє підтримку деяких розумних годинників та фітнес-трекерів. Повідомляється, що це станеться, коли серія Galaxy S21 з’явиться на початку наступного року.

За даними Galaxy Club , декілька смарт-годинників та фітнес-трекерів від Samsung не працюватимуть з новою серією Galaxy S21, яку ми побачимо на заході Unpacked на початку січня.

Список пристроїв, які ймовірно не будуть працювати з Galaxy S21:

  • Samsung Galaxy Gear
  • Samsung Galaxy Gear 2
  • Samsung Galaxy Gear 2 Neo
  • Samsung Gear S
  • Samsung Gear Fit

Galaxy Club заявляє, що ці пристрої продовжуватимуть працювати зі старими смартфонами Samsung. Але якщо ви плануєте використовувати свій Galaxy Gear з Galaxy S21, можливо, вам не пощастило. Раніше Samsung надавав чудову підтримку цим пристроям, але настає момент, коли компанія повинна рухатися далі.

Якщо ви плануєте продовжувати використовувати Gear Fit з Galaxy S20, ну, ця новина насправді не стосується вас. Але це може допомогти вам підготуватися до майбутнього, адже ви можете не так швидко оновити свій смартфон, якщо це означає втрату підтримки носіїв, яким ви дорожите. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version