Home Новини сучасних технологій Опубліковано зображення смартфона Motorola Nio

Опубліковано зображення смартфона Motorola Nio

0

Motorola має випустити свою першу середньочастотну слухавку серії Snapdragon 800 на початку 2021 року, і згідно з новим витоком рендерінгу, саме Nio. Звичайно, це кодова назва. Ми сподіваємось, що телефон буде представлений як фірмовий пристрій Moto G , на що натякнув сам президент Серджо Буньяк. Можливо, ми навіть коротко побачили новий пристрій під час анонсу нового режиму робочого столу компанії на початку тижня. Еван Блан поділився інформацією про новий смартфон. Також було опубліковано зображення смартфона Motorola Nio.

Опубліковано зображення смартфона Motorola Nio

Нам вже відомо, що пристрій, швидше за все, буде використовувати Qualcomm Snapdragon 865, вперше помічений Techniknews. Це ставить його на рівні процесора з такими, як Google Pixel 5, Samsung Galaxy S20 та OnePlus 8. Непогано для середнього діапазону смартфона! Також передбачається, що він отримає акумулятор на 5000 мАг та “принаймні” 8 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб пам’яті. Він повинен працювати під управлінням OC Android 11 з коробки та пропонувати альтернативний режим Displayport через зарядний порт USB-C, щоб дозволити підключення до монітора для цього DeX-подібного робочого режиму.

 Поки не відомо, чи буде дротове підключення обов’язковим, чи щось на зразок Miracast запропонує бездротовий варіант, але буде можливість підключення безпосередньо до машини Windows 10 за допомогою FreeRDP. Про дисплей інформація відсутня, але ми очікуємо, що це може бути телефон із такою дивною частотою оновлення 105 Гц.

Поки що це все, що нам вдалося зібрати з поста Евана та речей, які ми вже зібрали. Поки що рано спекулювати на повному аркуші технічних характеристик, і поки що немає інформації про ціни та доступність. Ми очікували б почути щось більш офіційне в перші місяці 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version