Home Новини сучасних технологій Секрет успішного шумозаглушення в нових AirPods Pro 2

Секрет успішного шумозаглушення в нових AirPods Pro 2

0
Секрет успішного шумозаглушення в нових AirPods Pro 2

AirPods Pro 2 вийшли разом із iPhone 14 на осінній презентації від бренду. Ця нова модель навіть затьмарила собою смартфон, а все завдяки одному оновленню. В нових навушниках поставили новий процесор, а він тут настільки ж сильно важливий, як і в ноутбуках чи телефонах. В попередній моделі був чіп Н1, а в цьогорічній – Н2. Все змінилось дуже сильно, хоч і з вигляду обидні моделі практично ідентичні. Так от найкращим оновленням стало покращене шумозаглушення. Його відмічають всі, хто вже скористався AirPods Pro 2.

Цікаво: Зафіксовано збої в роботі Apple AirPods Pro 2

Компанія Apple прославляється тим, що використовує виключно фірмові процесори в своїх пристроях. В кожному новому поколінні бренд збільшує кількість транзисторів. Звичайному користувачу це може бути непомітним, але це позначається на часі автономної роботи та на управлінні зарядом. Якщо говорити про AirPods Pro 2 та їх чіп Н2, то він має стільки ж транзисторів, скільки процесор до телефонів А7. Виходить, що AirPods Pro 2 на годину довше працюють без підзарядки, ніж їх попередники. При чому такий показник реальний із увімкненим шумозаглушенням, а без нього результати ще в рази кращі. Найкраще шумозаглушення за всю історію пристрою досягнуте за допомогою більшого приросту продуктивності і більшого обсягу пам’яті. А якщо говорити про режим прозорості, то він може краще пропускати всі звуки з навколишнього середовища, але глушити дуже голосні. Якщо взяти їх можливість заглушити шум 85 дБ, то можна сказати, що така гучність в дуже людному приміщенні.

Тепер давайте детальніше про шумозаглушення. Воно стало в рази якісніше і так думають практично всі, хто описував характеристики AirPods Pro 2. Справа в тому, що виробники розмістили мікрофони так, що вони повернуті до вулиці, а це дозволяє процесору краще вловлювати та обробляти звуки. Людина з AirPods Pro 2, вийшовши на вулицю, буде в повній тиші. До речі, під час телефонної розмови, голос співрозмовника також буде краще чути, бо вітер та інші подібні шуми краще обробляються також. На додаток до цього, багато хто відмічає, що AirPods Pro 2 краще сидять у вухах, ніж попередники.

Цікаво: Стало відомо, чи зміниться дизайн в нових AirPods Pro 2

Щодо голосу під час телефонної розмови хочеться ще й додати те, що самі мікрофони стали значно кращі. Вони передають голос чіткіше не дивлячись на якість самого зв'язку оператора.

Отож, можна з впевненістю сказати, що нові AirPods Pro 2 стали значно кращі і все завдяки новому процесору та мікрофону. Мало хто знав, але чіп дуже сильно впливає на всі процеси, не виключенням стало і шумозаглушення. Тому, ті хто думає, що AirPods Pro 2 практично такі ж самі, як минулорічні моделі, помиляються. Зміни помітні вже після першого використання.

Цікаво: Навушники AirPods 2 проти AirPods 3: чи є відмінності?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version