Реклама

Серія смартфонів iPhone 15 отримає новий дизайн

Останні Новини

Нові витоки інформації щодо смартфонів компанії Apple просто не перестають поступати. При чому, про нову серію смартфонів iPhone 15 чутки почали ходити одразу після запуску iPhone 14. Загалом, змін у запущеній серії, зокрема мова йде про дизайн, користувачі практично не отримали. Зараз же поширюється інформація, що iPhone 15 все ж таки отримає новий, досить відмінний від своїх попередників дизайн.

Останні серії смартфонів iPhone отримували корпус із заокругленими краями, при цьому вони залишались досить гострими. Сама задня панель була плоскою. Отримана сьогодні інформація говорить про отримання iPhone 15 дизайну досить схожого до дизайну попередника iPhone 5c. А також говориться про можливість використання титану для дизайну бічних рамок, твердотільних кнопок, ну і порту USB Type C замість порту Lightning. Про причини заміни порту можете прочитати тут.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В смартфонах Apple iPhone 13 виявили серйозну проблему

Не так давно, компанія Apple представила свої останні смартфони з лінійки Apple iPhone 13, які, традиційно, отримали схожий дизайн...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -