Реклама

Шахрайство з Sony Playstation 5 вийшло на новий рівень

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо що шахрайство з Sony Playstation 5 вийшло на новий рівень. Під виглядом контролера DualSense власник PlayStation 5 отримав геймпад Xbox Series X. Контролер «загримували» під DualSense і поклали в офіційну коробку.

Один з користувачів Sony PlayStation 5 розповів на новинному соціальному ресурсі Reddit про новий спосіб шахрайства, жертвою якого він став. У той час як знайти і купити саму приставку PlayStation 5 майже неможливо в офіційних каналах продажів, контролер DualSense не є дефіцитом. Проте, користувач під ніком crihyde вирішив знехтувати офіційними каналами і купити DualSense на eBay.

Шахрайство з Sony Playstation 5 вийшло на новий рівень

На eBay досить багато продавців з гарною репутацією, але ризик все ж таки присутній. На цей раз, ризики спрацювали, але несподіваним способом. Можна було б припустити, що користувач отримає китайську підробку або щось на зразок цього. Однак замість DualSense або китайської підробки користувач отримав Xbox Series X, злегка «загримований» під DualSense, в офіційній коробці для контролера PlayStation 5.

Історія викликала співчуття з боку читачів - за два дні вона набрала понад 7 тисяч «лайків» і понад 400 коментарів. Поки неясно, чим саме закінчиться історія, поки користувач зажадав повернути йому гроші.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcereddit
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розумний дверний замок від Xiaomi зможе розпізнавати обличчя

Згідно отриманої інформації, що була розміщена офіційним акаунтом Smart Life на Weibo, компанія Xiaomi запланувала запуск Smart Door Lock...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -