Home Новини сучасних технологій Shazam опублікували рейтинг найпопулярніших пісень

Shazam опублікували рейтинг найпопулярніших пісень

0

Shazam опублікували рейтинг найпопулярніших пісень, які шукали в додатку за весь час. Плейлист складається з сотні найпопулярніших треків.

Команда популярного музичного сервісу Shazam, що входить зараз до складу Apple, представила рейтинг найпопулярніших треків у світі за все свою історію.

Рейтинг випущений у вигляді плейлиста Apple Music. До нього увійшли композиції, які були розпізнані користувачами через додаток Shazam найбільшу кількість разів за всю історію.

Простіше кажучи, пісні, які найчастіше «шазамили». Хто з нас не стикався з такою ситуацією – ти йдеш і раптом чуєш ЇЇ, ту саму мелодію, яка тебе переслідує кілька днів, судорожно витягаєш смартфон з кишені і, нарешті, встигаєш розпізнати за допомогою Shazam або SoundHound. Так, мова зараз йде якраз про такі пісні.

Популярний поп-сингл Tones and I “Dance Monkey» очолює список найпопулярніших треків в Shazam з 36,6 мільйонами прослуховувань з моменту його випуску в травні 2019 року, за ним слід «Prayer In C (Robin Schulz Radio Edit)» від Lilliy Wood і The Prick & Robin Schulz. Замикає трійку лідерів трек «Let Her Go» від Passenger. Ознайомитися з усією сотнею можна в плейлисті Top 100 Shazams of All Time.

Shazam опублікували рейтинг найпопулярніших пісень

На даний момент Shazam – один з найпопулярніших додатків в світі, який налічує понад 200 мільйонів активних користувачів на місяць.

Читайте також: Apple підготували «Різдвяний сюрприз».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version