Home Новини сучасних технологій З’явилися рендери нового смартфона Samsung Galaxy М

З’явилися рендери нового смартфона Samsung Galaxy М

0
З'явилися рендери нового смартфона Samsung Galaxy М

Сьогодні в мережі з’явилися рендери нового смартфона Samsung Galaxy М 12. OnLeaks опублікував рендери майбутнього телефону, демонструючи дизайн, дуже схожий на вже офіційний Galaxy A42 5G.

Раніше повідомлялося, що смартфон отримає велику ємність батареї.  Кажуть, що телефон має акумулятор ємністю 7000 мАг, як і M51, і буде моделлю початкового рівня в доступній Samsung серії M.

Зараз інсайдер створив коротке відео, що демонструє М12 під різними кутами (і як двофактурна задня частина відображає світло під різними кутами).

Габарити M12 будуть мати розміри 163,9 x 75,9 x 8,9 мм, що на трохи менше і тонше, ніж у M51 163,9 x 76,3 x 9,5 мм. Подібно до цього, він матиме пластикову рамку, яка допоможе знизити вагу (але ми, мабуть, все ще дивимось на телефон із масою понад 200 грам). 

Кажуть, що екран має діагональ 6,5 дюйма. Для порівняння, M51 має екран 6,7 дюйма.

Цей телефон отримав такі технічні назви як SM-M127F, так і SM-F127G . Перша буде глобальною версією, яка буде продаватися під назвою M12, остання виглядає як модель для Індії, частина нової серії Galaxy F .

Читайте також: З’явилися перша інформація про смартфон Samsung Galaxy S22.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version