Home Новини сучасних технологій Нова соціальна мережа Yubo. Ніяких “лайків” та “стеження”

Нова соціальна мережа Yubo. Ніяких “лайків” та “стеження”

0

Нова соціальна мережа Yubo. Ніяких “лайків” та “стеження” і відхід від стандартних методів спілкування. Соціальну мережу запустив французький стартап.

Нова соціальна мережа Yubo. Ніяких "лайків" та "стеження"

Це додаток для соціальних мереж, який буде приймати користувачів такими, які вони є. На відміну від Twitter, Facebook та решти, Yubo не дозволяє користувачам стежити за публікацією чи лайкнути її. Швидше за все, він має на меті зруйнувати уявлення про те, що віртуальна сцена соціальних медіа – це ексклюзивний резерв медіа-ікон, знаменитостей та так званих “впливових факторів” у соціальних мережах. Основна концепція Yubo – дозволити вам познайомитися з новими друзями та поспілкуватися з іншими людьми в цікавій та захоплюючій манері, маючи кілька “кімнат”.

Після запуску Yubo користувачеві пропонується список кімнат, до яких можна приєднатися. Доступні різноманітні кімнати відповідно до уподобань користувача. У цих кімнатах люди можуть транслювати відео в режимі реального часу зі своїх телефонів, а також спілкуватися в чаті з іншими членами кімнати. Звичайно, користувач може вільно приєднатися до будь-якої кімнати на його вибір. Багато ігор та заходів доступні всередині кімнати, створюючи крутий світогляд. Ви також можете завести друзів, додавши учасників до кімнати. 

Цей орієнтований на кімнату підхід Юбо нагадує чатові Yahoo в сутінках минулого століття, отже, зрештою, може бути не зовсім новим. Однак Yubo виглядає як інноваційне вдосконалення колись популярних чат-кімнат, започаткованих попередниками Facebook, Twitter та подібними. Додаток доступний для пристроїв Android та iOS і може бути завантажений з відповідних магазинів додатків.

Читайте також: В Instagram та мессенджер Facebook покращать конфіденційність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version