Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Що буде, якщо засунути в банкомат ПриватБанку фальшиву купюру?

Що буде, якщо засунути в банкомат ПриватБанку фальшиву купюру?

0

Зустріти людину, яка б не мріяла про багатство, безмежну суму грошей і вільне розпорядження ними, неймовірно просто, оскільки про таке життя мріють майже всі. На жаль, таке життя доступне далеко не всім і щоб отримати його необхідно придумати та реалізувати щось нове або…займатися нелегальними справами. В даному випадку, говорити про те, що всі нелегальні справи рано чи пізно закінчуються кримінальною відповідальністю, ми не будемо, оскільки цей так всі добре знають, але на жаль, багатьох це не зупиняє. Про один такий випадок збагачення зараз і піде мова, а саме про фальшиві гроші, які заполонили не тільки Україну, а й інші країни. Виготовлення та реалізація фальшивих грошей завжди манила всіх шукачів легкої наживи і статистика це тільки підтверджує. Зараз же поговоримо про один із найпопулярніших способів, а точніше спроб реалізації фальшивих грошей – через термінали самообслуговування та сучасні банкомати. Хоча цей спосіб зразу піддається великому провалу, зловмисники не покидають спроб обманути термінали, банкомати та й банки в цілому. Найчастіше обманути намагаються термінали та банкомати ПриватБанку, оскільки їх неймовірна кількість і зустріти їх можна практично в кожному населеному пункті. Зараз якраз про них і поговоримо, та розповімо, що буде, якщо засунути в банкомат ПриватБанку фальшиву купюру.

В першу чергу варто відмітити, що фальшивомонетники виготовляють купюри для 2-х способів розповсюдження - через термінали і банкомати (тобто через техніку) та через людей. В двох випадках, купюри мають суттєво відрізнятися, оскільки те, що прийме банкомат, можуть не прийняти люди.

Тепер стосовно того, які шанси, що банкомат або термінал ПриватБанку прийме фальшиву купюру. Скажемо так, з 100% впевненістю ніхто не може запевнити та гарантувати, що термінал або сучасні банкомати виявлять фальшиві гроші. З високою ймовірністю, вони просто не приймуть фальшивку і в крайньому випадку, просто "затягнуть" фальшивку, щоб ідентифікувати того, хто намагався поповнити банківську карту, або ж виконати іншу фінансову операцію, де задіяна підробка.

Тепер стосовно того, що буде з тим, хто буде намагатися реалізувати фальшивку. Спеціально для любителів виготовлення або розповсюдження таких грошей, в Кримінальному Кодексі України виділена стаття 199, яка розповсюджується ще й на підроблені цінні папери, акцизні марки та голографічні захисні марки. Якщо ви будете проходити за статтею 199, то варто очікувати на покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років. При повторному порушенні, від 5-ти до 10-ти років із позбавленням майна.

Як бачите, займатися виготовленням та реалізацією фальшивок серйозна справа і не варта того. Також варто не забувати, що в Україні успішно боряться із фальшивомонетчиками і знаходять їх максимально швидко, не без допомоги сучасних технологій та людського фактора, тим більше, коли на стороні обманутих такі банки, як ПриватБанк.

Також нещодавно, українцям розповіли, як правильно придумати надійний пароль до Приват24.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version