Реклама

Що можна та не можна робити із своїми старими смартфонами

Останні Новини

Із великою кількістю смартфонів на ринку та швидким їх оновленням, у багатьох з нас при покупці нового смартфона, виникає питання, куди дівати старий смартфон. У частини з нас точно вдома є кілька телефонів, якими ми раніше користувались і вони просто лежать без діла. Звісно, що це не зовсім правильно і зараз ми поговоримо, про те, що можна та не можна робити із своїми старими смартфонами.

Саме основне, це не викидайте ніколи свій старий смартфон у смітник разом із іншим сміттям. Сьогодні смартфони складаються із багатьох матеріалів, які або розкладатимуться десятки років, або ж забруднюватимуть природу, тим самим шкодитимуть навколишньому середовищу. Тому ніколи не викидайте смартфони таким чином, знайдіть місце, де його можна здати, або ж віднесіть у сервісний центр чи просто продайте його іншому користувачу. Також сьогодні багато магазинів електроніки пропонують послуги утилізації і це стосується не лише смартфонів, а й іншої електроніки.

Якщо ви все-таки вирішили залишити смартфон собі, тоді ми назвемо кілька варіантів, де його можна використовувати не за основним призначенням.

Відеореєстратор. Таким чином друге життя своїм старим пристроям надає багато користувачів, адже для перетворення смартфона у відеореєстратор дуже просто. В даному випадку вам потрібно встановити спеціальну програму і розмістити телефон у машині. Це все.

Wi-Fi-роутер. Якщо ваш старий смартфон має підтримку 4G, то це справді можливо.

Камера для відеоспостереження в будинку чи в якості відеоняні в дитячій кімнаті.

В якості плеєра чи пристрою для прослуховування аудіо книг.
Загалом, варіантів є ще багато, тут уже все залежатиме від ваших побажань та потреб. Головне правильно утилізувати пристрій та якнайбільше зменшити негативний вплив на природу, яка нас оточує.

Також нещодавно було названо смартфони Xiaomi, які українці купляють частіше інших в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple AirPods Studio отримають нові датчики

Бездротові навушники Apple AirPods Studio отримають нові датчики та еквалайзер.Як повідомляється, нові безпровідні навушники від Apple, отримають датчики визначення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -