Home Новини сучасних технологій Що означає «iPhone можна знайти після вимкнення»?

Що означає «iPhone можна знайти після вимкнення»?

0

Якщо ви вимикаєте свій iPhone і бачите повідомлення «iPhone можна знайти після вимкнення», вам може бути цікаво, що це означає. Ось пояснення – і як його вимкнути, якщо хочете.

Цікаво: Чи знаєте ви, що ваші фотографії зроблені на iPhone містять аудіо?

Як це працює?

Починаючи з iOS 15 , деякі новітні моделі iPhone (наприклад, iPhone 13) можна віддалено розташовувати, коли живлення вимкнено, завдяки мережі Find My та програми Find My . Це можливо, тому що навіть у вимкненому пристрої iPhone забезпечує невелику кількість резервного живлення для мікросхем Bluetooth , UWB і NFC . Ця функція допоможе вам легше знайти втрачений iPhone, навіть якщо акумулятор розряджений.

На сумісних пристроях, якщо ви вимкнете свій iPhone, ви побачите повідомлення «iPhone можна знайти після вимкнення» на екрані «Пересуньте для вимкнення».

Якщо ви торкнетеся посилання «iPhone Findable After Power Off», ви побачите спливаюче меню, де ви можете тимчасово вимкнути функцію, натиснувши «Темпорально вимкнути пошук».

Після цього функція «Знайти після вимкнення живлення» буде вимкнена до наступного ввімкнення iPhone. Але якщо ви хочете більш постійне рішення, читайте далі.

Як відключити «Знайти після вимкнення» на iPhone

Якщо ви віддаєте перевагу, щоб ваш iPhone завжди був недоступним, коли вимкнено, ви можете вимкнути його в налаштуваннях. Спочатку запустіть програму Налаштування.

У розділі Налаштування торкніться імені свого Apple ID вгорі.

У налаштуваннях Apple ID виберіть «Знайти».

У розділі «Знайти мій» натисніть «Знайти мій iPhone».

У параметрах «Знайти мій iPhone» торкніться перемикача поруч із «Знайти мою мережу».

У спливаючому попередженні, що з’явиться, виберіть «Вимкнути».

Цікаво: Відомо, чому варто відмовитися від “живих фотографій” на iPhone.

Попередження: якщо вимкнути «Знайти мою мережу» тут, ви не зможете віддалено знайти свій iPhone, якщо він знаходиться в автономному режимі (не підключений до Wi-Fi чи стільникового Інтернету), мало живлення або вимкнено.

Після цього « Знайти мою мережу » буде вимкнено, і ви більше не зможете використовувати «Знайти мій», щоб знайти свій iPhone, коли він вимкнений. 

Цікаво: Розповідаємо, як дізнатися IP-адресу вашого iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version