Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Що робити, якщо банкомат Приватбанку зажував карту іншого банку?

Що робити, якщо банкомат Приватбанку зажував карту іншого банку?

0

Більшість із нас користується банківськими картами, переваг у використанні цілком достатньо. Якщо ви користуєтеся банківською картою ПриватБанк, то із зняттям готівки з неї проблем не виникає, оскільки їхні банкомати розміщуються практично в кожному населеному пункті. Якщо ж ви власник карти іншого банку, для прикладу Кредобанку або Укргазбанку, то зняття готівки може стати проблематичним, оскільки їхні банкомати досить складно знайти. В такій неприємній ситуації на допомогу приходять банкомати Приватбанк, які можна використовувати для зняття готівки з карт інших банків. Досить частою проблемою в даному випадку може стати така неприємність, як зажована карта. В такій ситуації виникає логічне запитання : “Що робити, якщо банкомат Приватбанку зажував карту іншого банку?”. Зараз спробуємо розібратися з цим запитанням і цією проблемою.

Найперше варто розібратися з причиною, чому банкомат не повертає вам вашу карту, оскільки просто так він цього не робить. В даному випадку можливі три моменти цього, а саме неправильно введений пін-код (3 рази), пошкоджена банківська карта або збій в роботі банкомату.

Тепер все залежить від розміщення банкомату Приватбанку, оскільки у випадку розміщення у відділенні банку, співробітники зможуть її віддати вам зразу, при наявності паспорта або інших документів, які підтверджують особистість.

Якщо банкомат розміщений далеко від відділення, то велика ймовірність, що вашу карту вам просто так не віддадуть. В деяких випадках, ПриватБанк зможе повернути карту тільки після офіційного запиту з вашого банку. Щоб уникнути такої бюрократії, варто зразу зателефонувати (або відвідати відділення вашого банку) та розповісти про свій випадок. В даному випадку, необхідно заблокувати вашу карту та випустити нову.

В будь-якому випадку, така неприємна ситуація не причина для тривоги, оскільки перевипуск банківської карти відбувається досить швидко (залежить від роботи вашого банку). Надалі варто запам’ятати, що користуватися банкоматами, які працюють нестабільно або ж мають наявні механічні пошкодження, не рекомендується. Також не рекомендується вводити невірний пін-код 3 рази, оскільки вашу карту заблокують і банкомат її більше не поверне.

Також нещодавно було названо хитрощі, на які йдуть українські банки з кредитними картами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version