Home Новини сучасних технологій Що робити, якщо мобільний телефон взагалі не реагує ні на які дії...

Що робити, якщо мобільний телефон взагалі не реагує ні на які дії із сторони користувача?

0

Думаю, що кожен із нас стикався із проблемою зависання мобільного телефона чи комп‘ютера. Ви могли натискати на нього не один десяток разів, намагалися перезавантажити пристрій, але все марно. Він взагалі не реагує на жодні із виконаних дій. Чесно кажучи, такі проблеми не рідкість, а отже існують методи, як вивести смартфон із стану зависання. Про них і поговоримо нижче⬇️.

Цікаво: 4 рекомендації, які продовжать термін служби вашого смартфона.

І першим способом, який допоможе повернути Ваш електронний пристрій до життя, буде активація всіх можливих датчиків, які має смартфон.
Наприклад, якщо на телефоні є сканер відбитку пальця, то прикладайте палець до нього багато разів, це може «розбудити» систему та змотивувати її до праці. Також, можна спробувати повертати сам гаджет вліво й вправо.

Натискання на всі можливі кнопки, які розташовані на боковій панелі корпусу, також може допомогти активувати пристрій.

Якщо й це не допомогло, то можливо варто встановити мобільний телефон на зарядку, або ж підключити до нього провідні навушники. Такі виконані дії, також можуть змусити смартфон нормально функціонувати.

Іноді варто трохи зачекати і нічого не робити, таким чином Ви надасте системі час на охолодження або ж вирішення задач, які й спричинили повне зависання пристрою.

Також, можливо варто зателефонувати на мобільний телефон, який завис, з іншого смартфона. Система розпочне пошук стільникового зв‘язку, і це має вивести його із подібного стану.

Проте, якщо ж виконання всіх вищенаведених рекомендацій не допомогло, то й на цей випадок є декілька варіантів вирішення, наприклад:

Цікаво: Названо фактори, на які необхідно звернути увагу при покупці будь-якого сенсорного смартфона.

1) Перезавантаження смартфона.
П. С. алгоритм дій залежить від окремої моделі пристрою.

Щоб перезавантажити Android-смартфон, необхідно натиснути на кнопку, яка блокує гаджет (кнопка живлення) в парі з будь-якими кнопками гучності. Але для того, щоб дізнатися як саме потрібно проводити повне перезавантаження Вашої моделі телефона, перегляньте цю інформацію у Налаштуваннях.

Щоб перезавантажити iOS-смартфон, необхідно натиснути на кнопки гучності: спочатку верхню, а потім нижню. Але в кінці натиснути й на кнопку живлення, яка також знаходиться на боковій панелі корпусу.

У тому випадку, коли жоден із варіантів вирішення проблеми не допоміг, варто звернутися до спеціалістів, так як тоді Ваші самостійні дії можуть лише нашкодити системі.

також нещодавно ми розповідали, що необхідно робити, щоб Ваш телефон довше зберігав заряд енергії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version