Реклама

Що робити, якщо прийшло смс-повідомлення про вхід в ваш Ощад 24/7, який ви не здійснювали

Останні Новини

Найбільше питань та інформації зазвичай надходить про Приватбанк, а от сьогодні мова піде про ще один держаний банк – Ощадбанк. Даний банк є одним із найстаріших банків України, відповідно і база користувачів в нього також велика. Присутній в даного банку і онлайн-банкінг під назвою «Ощад 24/7», правда функціонал в нього дещо відстає від того самого «Приват24». Але все ж, він є, ним користуються, відповідно і питання стосовного нього також є. Зараз ми поговоримо про те, що робити, якщо прийшло смс-повідомлення про вхід в ваш Ощад 24/7, який ви не здійснювали.

Якщо ви опинились в вищеописаній ситуації, то при наявності доступу до інтернету, вам потрібно зайти в свій особистий кабінет та заблокувати банківську картку. Якщо доступу до мережі у вас немає, негайно телефонуйте у відділення банку та повідомте про вхід до вашого онлайн–банку без вашого відома.

Співробітники банку зможуть дистанційно перевірити коли та з якого місця здійснювався вхід в особистий кабінет банку, та при наявності підозрілих дій, ваш кабінет та банківська карта будуть заблокованими. Така міра безпеки зможе вберегти ваші кошти, у випадку, якщо вхід здійснювали шахраї, тому відкладати дзвінок не варто.

Нагадаємо, що код чи іншу інформацію, яка була надіслана вам при сторонньому вході в смс, повідомляти нікому не можна, тим більше якщо ви отримаєте дзвінок нібито від співробітника банку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано смартфони, які отримають Android 13

Того року Google почав поступово випускати останню версію своєї операційної системи Android 13. Першими в черзі не могли ніхто інші, як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -