Реклама

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої. Тепер лабораторія тестує і колонки.

Представники лабораторії DxOMark сьогодні підтвердили, що тепер вони також будуть перевіряти якість роботи бездротових колонок. Новий тест отримав назву DxOMark Speaker.

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої

Спочатку DxOMark тестували якість фотокамер, потім підключили огляди камер смартфонів, спочатку основних, а потім і фронтальних. Пізніше почали оцінювати якість запису і відтворення звуку на смартфонах, а недавно в DxOMark заявили, що тепер вони проводять тести якості екранів смартфонів.

Незважаючи на те, що багато хто критикує методику DxOMark, багато виробників використовують їх оцінки для реклами можливостей своїх смартфонів.

Ринок акустичних систем пропонує широкий спектр продуктів і аудіотехнологій. Споживачі, які купують колонки, потребують додаткової інформації, крім тієї, яку повідомляють виробники. За допомогою нашого нового тесту продуктивності ми надаємо актуальну об'єктивну інформацію, яка допомагає покупцям приймати більш обґрунтовані рішення про покупку.

Ніколя Тушар (Nicolas Touchard), віце-президент з маркетингу DxOMark

Колонки потрапляють в одну з двох категорій, лідери яких на даний момент такі:

У лабораторії DxOMark розпочали тестувати нові пристрої

Читайте також: Фахівці DxOMark готуються до великого анонсу.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei готує новий ноутбук MateBook X Pro

Минулого місяця Huawei анонсували MateBook X 2020, наступника першої моделі, випущеної в 2017 році. Новий ноутбук - це перший...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -