Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні і як це виправити

Що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні і як це виправити

0

Як вже давно всім відомо, послугами ПриватБанк користується більша частина українців, оскільки це найбільший, найпопулярніший та найбезпечніший банк в Україні. Крім вищеперерахованих переваг, варто відмітити ще одну, яка в результаті стала одною з найбільших переваг банку — Приват24. В той же час, Приват24 був представлений ще в далекому 2001 році (тобто інтернет-банку вже 20 років), але популярність цієї послуги настала після 2010 року, оскільки тоді всі почали масово користуватися смартфонами і мати в смартфоні онлайн-банк виявилося неймовірно корисним та зручним. Так ось, враховуючи популярність цього додатку, мінімальні проблеми з ним викликають неабиякий галас, оскільки доступ до нього втрачає велика кількість активних користувачів. Зараз розповімо що робити, якщо Приват24 не працює на смартфоні і як це виправити.

Причин для проблем із додатком або веб-версією сайту може бути надзвичайно велика кількість, оскільки він отримав неймовірний функціонал і проблема з якимось із сервісів запускає ланцюгову реакцію проблем із іншими сервісами. Зараз розглянемо лише найпоширеніші проблеми та їх вирішення.

Найпопулярніша причина неполадок Приват24 на смартфоні - проблеми із авторизацією, а саме з неправильними логіном і паролем. Як повідомляють в банку, в більшості випадків не сервіс не пропускає користувачів в особистий кабінет, а самі користувачі. Причиною цього є елементарне введення неправильного логіна або пароля. Варто запам’ятати, що такі дані необхідно добре пам’ятати, або записувати на аркуші паперу. Також можливий варіант із використанням менеджерів паролів. Детальніше про менеджери паролів читайте в нашому матеріалі. Якщо ні в яку не виходить згадати пароль, то звертайтеся в онлайн-підтримку банку. Там нададуть правильні рекомендації стосовно вирішення проблеми.

Наступна причина схожа до попередньої, але з відмінністю в тому, що не приходять смс з паролем для входу, або ж вам не телефонує робот з банку для авторизації. В більшості випадків, ця проблема виникає саме з сторони банку. Зазвичай проблема виявляється в неправильному ідентифікаторі користувача банку. З такою проблемою варто звернутися в підтримку і спробувати виконати перевірку з тестовими смс.

Також можливий варіант, що у вас проблеми з мережею. В такому випадку всі відправлені смс прийдуть тоді, коли ви знову будете в мережі.

Ще одна причина — недоступність Приват24. Бувають випадки, коли додаток недоступний з технічних причин або ж після випуску оновлення. Зазвичай, така проблема часто присутня в більшості популярних додатків. Якщо додаток Приват24 не працює на смартфоні, то варто перевірити, чи він працює у веб-версії. Досить часто, що він доступний в такому варіанті використання.

Якщо додаток не працює більше 1 дня, то варто відвідати Google Play (або App Store) та переглянути останні відгуки користувачів для Приват24. Якщо почали з’являтися відгуки про проблеми з доступністю, значить проблема масова, а не тільки у вас.

Ще одною причиною недоступності Приват24 може стати погане інтернет-з’єднання, швидкості та якості якого недостатньо для функціонування додатку на вашому смартфоні. В такій ситуації проблема повинна вирішитися підключенням до Wi-Fi (не рекомендується для цього використовувати загальнодоступні Wi-Fi, причини цього читайте в нашому матеріалі).

Ще одна досить популярна причина недоступності Приват24, проблеми із смартфоном. Додаток може не працювати на смартфоні, якщо він використовує не оригінальну прошивку, працює на застарілій версії OC або ж заражений вірусом.

Якщо у вас застаріла версія OC, то для вас буде недоступний не тільки Приват24, а й більшість популярних додатків. В такому випадку краще вже замінити свій смартфон на більш сучасний, оскільки старими смартфонами небезпечно користуватися.

Якщо ж ваш смартфон заражений вірусом, то необхідно провести повне сканування на наявність вірусів. Для цього можете скористатися одним із найкращих антивірусів для Android-смартфонів.

Якщо ж у вас будуть виникати проблеми, які не включені в наш матеріал, то звертайтеся в технічну підтримку Приват24 через спеціальну форму і там спробують вирішити вашу проблему з додатком.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version