Home Новини сучасних технологій Що робити, якщо у вас вкрали телефон або ви його втратили

Що робити, якщо у вас вкрали телефон або ви його втратили

0

Нещодавно ми повідомляли, як захистити свій смартфон, якщо ви боїтеся його втратити. Якщо ви вже ознайомилися з цим матеріалом, то зараз ми розкажемо, що робити, якщо у вас вкрали телефон або ви його втратили.

Зв'яжіться з оператором та поліцією

Найперше, якщо у вас вкрали або ви загубили смартфон — зв’яжіться з своїм оператором зв’язку або з поліцією. Оператора необхідно повідомити про такий інцидент та просити заблокувати свій номер телефону та наполягати на перевипуску sim-карти. Повідомте їх, що в найближчий час з’явитеся у їхній фірмовий магазин, щоб підтвердити, що номер телефону дійсно ваш.

Також рекомендується повідомити поліцію. Малоймовірно, що ваш смартфон знайдуть, але ймовірність всерівно вища, ніж якби ви не зверталися в поліцію.

Дізнайтеся, де ваш пристрій

Якщо ви виконували наші рекомендації про ввімкнення функції відстеження пристрою, зайдіть в свій обліковий запис Google або Apple, та знайдіть свій смартфон.

Перевірте свої акаунти

В будь-якому випадку, незалежно від того, чи ви встановили захист смартфона або додатків, рекомендуємо ввійти у всі свої соціальні мережі, месенджери, електронні пошти, та змінити паролі для входу. В першу чергу, починати необхідно саме з електронної пошти

Ймовірність, що вам повернуть ваш смартфон досить мала, але так хоча б буде захищена більша частина конфіденційної інформації.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version