Реклама

Що таке Discord і як ним користуватися на комп’ютері та смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У цей час, який ми живемо, відеозустрічі вже стали стандартом у житті багатьох людей. У цьому посібнику ми розглянемо, що таке Discord і чим цей інструмент може порадувати вас якістю відеоконференцій.

Що таке Discord?

Discord — це комунікаційна платформа, яка народилася як конкурент Skype, але з часом почала набирати більше функціональних можливостей і ресурсів, конкуруючи безпосередньо з Microsoft Teams і навіть Zoom .

Основна увага платформи приділяється аудиторії геймерів, яка спілкується через платформу, але також може використовуватися для відеозустрічей.

Працюючи як комунікаційне програмне забезпечення, у Discord можна обмінюватися аудіо, текстовими та відеоповідомленнями, а також здійснювати відеодзвінки. При всій своїй простоті Discord є відмінним конкурентом Skype і є найкращим варіантом для геймерів. 

Якість звуку програмного забезпечення дуже висока, і деякі команди компаній використовують Discord замість інших опцій, таких як Slack і Microsoft Teams.

Однією з відмінностей Discord є можливість створення свого роду сервера та участі в ньому, який об’єднує людей для відео- або текстових дзвінків. Сервери можуть мати до 250 користувачів і адміністратора. Усередині сервера адміністратор може створити кілька різних каналів зв'язку.

Ці канали зв’язку – це свого роду чат, де люди можуть говорити так, як вони хочуть. Адміністратор сервера є єдиним, хто може вирішувати, хто бере участь у кожному каналі на самому сервері.

Тепер, коли ми дізналися, що таке Discord, давайте подивимося нижче, як використовувати його на комп’ютері та мобільному.

Цікаво: Что означают названия программ Viber, WhatsApp, Skype и Zoom.

Як використовувати дискорд на комп'ютері

На комп’ютері ви можете використовувати Discord у браузері або в самому програмному забезпеченні, якщо хочете. Щоб отримати доступ до Discord у браузері, натисніть тут . Якщо ви хочете встановити Discord на свій комп’ютер , натисніть тут .

Якщо ви вирішили ввійти через браузер, виконайте наведені нижче дії.

1. Після доступу до Discord увійдіть зі своїми даними.

Якщо у вас немає облікового запису, натисніть « Реєстрація » та введіть усі необхідні дані, дотримуючись інструкцій на веб-сайті.

При вході на сайт ви зможете отримати доступ до будь-якого сервера, який забажаєте, натиснувши на +, ви можете ввести його або створити свій власний сервер.

Якщо ви завантажили програму, виконайте наведені нижче дії.

2. Перейдіть до інсталятора, який ви завантажили.

Незабаром після цього відкрийте вже встановлений Discord і увійдіть , якщо у вас немає облікового запису, перейдіть до Реєстрація .

Введіть необхідні дані та виконайте надані кроки.

Тоді ви зможете здійснювати відеодзвінки та приєднуватися до серверів за допомогою значка +.

Використання Discord на смартфоні

Встановіть Discord на свою операційну систему ( Android / iOS ).

Як і в інших кроках, увійдіть зі своїми даними, якщо у вас немає облікового запису, перейдіть до розділу Реєстрація та введіть необхідні дані, дотримуючись інструкцій.

При вході в Discord відкрийте сервер або створіть власний, натиснувши +.

Тепер, коли ми побачили, що таке Discord і як його використовувати на різних пристроях, давайте подивимося, чи безкоштовне програмне забезпечення.

Цікаво: Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom.

Discord безкоштовний?

Discord абсолютно безкоштовний, але якщо вам дійсно подобається програмне забезпечення і ви хочете отримати більш повний досвід, ви можете спробувати Discord Nitro.

Підписавшись на нього, ви зможете використовувати кращі смайли, анімований аватар і налаштувати свій тег, поставити значок профілю, який показує, як довго ви підтримуєте Discord, отримувати більші завантаження (до 100 МБ), відео та покази екрана у HD і навіть може розширити роботу сервера.

У цьому посібнику ми побачили, що таке Discord, і дізналися, як ним користуватися, а тепер розкажіть нам. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple буде знову продавати старі моделі iPhone

Apple випустила серію iPhone 12 пізніше, ніж у попередні роки, в результаті глобальної пандемії. Згідно сьогоднішньої інформації, в Apple...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -