Реклама

Що таке Rockstar Games Social Club і як ним користуватися

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ігри – це добре, але з друзями вони можуть стати ще кращими. Ось чому Rockstar Games запустили свою спільноту Social Club. Дізнайтеся, що це за платформа, які ігри доступні та чого ви можете там досягти за допомогою свого професіоналізму .

Що таке Rockstar Games Social Club?

Social Club — це офіційна соціальна мережа Rockstar Games, яка налічує понад 100 мільйонів учасників по всьому світу. Щоб дати вам уявлення, це ніби всі в такій країні, як Єгипет, користувалися Rockstar Games Social Club.

Ідея Social Club полягає в тому, щоб покращити та розширити ігровий досвід . Іншими словами, мова йде про об’єднання гравців і збагачення їхнього досвіду за допомогою взаємодії з фотографіями та відео.

Цікаво: 5 складних місій GTA 5, які кожен гравець вистраждав, щоб пройти.

Як приєднатися до Social Club?

Ви можете створити обліковий запис з нуля або використовувати свій обліковий запис PlayStation і Xbox для підключення. Якщо ви вирішили створити свій профіль, ви повинні повідомити: дату народження, адресу електронної пошти та пароль, псевдонім та країну проживання. Крім того, ви повинні прийняти умови використання платформи.

Які ігри є частиною Social Club?

Перегляньте ігри Rockstar, які мають функції Social Club

  • Red Dead Online
  • Red Dead Redemption 2
  • Grand Theft Auto V
  • Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
  • Grand Theft Auto IV & Episodes from Liberty City
  • L.A. Noire
  • L.A. Noire: The VR Case Files
  • Bully
  • Max Paine 3

Що таке команди і для чого вони потрібні?

Команди — це групи членів Social Club, які формують команди, щоб отримати ексклюзивні переваги, які доступні в грі та соціальній мережі . Команди призначені для того, щоб ви могли знайти нових друзів онлайн і мати команду, щоб грати з іншими командами в багатокористувацькому режимі. Ось чому команди доступні в усіх багатокористувацьких онлайн-іграх Rockstar, від Max Payne 3 до Grand Theft Auto V.

Цікаво: Grand Theft Auto 6: все, що вам потрібно знати про GTA 6.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым украинцы продолжают пользоваться кнопочными телефонами

Стаття доступна українською...Вы могли замечать, что достаточно большое количество украинцев, разного возраста, продолжает пользоваться кнопочными телефонами, учитывая, что сейчас...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -