Home Новини сучасних технологій «Штучні люди» від Samsung Neon вже працюють на смартфонах

«Штучні люди» від Samsung Neon вже працюють на смартфонах

0
«Штучні люди» від Samsung Neon вже працюють на смартфонах

«Штучні люди» від Samsung Neon вже працюють на смартфонах. Користувачі отримають їх до Різдва.

На виставці CES 2020 Samsung анонсувала продукт під назвою Neon, який південнокорейський виробник охрестив «штучною людиною». В описі на офіційному сайті говориться, що це «віртуальна істота, створена за допомогою обчислень, яка виглядає і поводиться як ми». Тепер же стало відомо, що Neon буде доступний на смартфонах до кінця року.

Оголошення було зроблено в Twitter Пранавою Мистри (Pranav Mistry), генеральним директором STAR (Samsung Technology and Advanced Research) Labs. Він поділився фотографіями пристрою Neon Frame, який «переносить Neon в реальний світ».

Після чого відомий інсайдер під ніком Ice Universe, який часто публікує достовірні відомості про новинки Samsung, запитав Пранава Мистри, коли Neon з'явиться на смартфонах. У відповідь на це Мистри відповів, що Neon вже працює на його смартфоні. В даний момент проект Neon проходить стадію тестування, а рядові користувачі смартфонів зможуть познайомитися з «штучними людьми» особисто ще до Різдва.

Neon - НЕ голосовий помічник або робот. Швидше, це відеочат з комп'ютерною людиною, яка виглядає максимально реалістично. Розробники відзначають, що спілкування з подібними «штучними людьми» буде виведено на абсолютно новий рівень в порівнянні з традиційними персональними помічниками, а час на пошук інформації та правильної відповіді у Neon становить всього кілька мілісекунд.

Читайте також: Samsung в найближчий час не представить нові розкладні смартфони.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version