Home Новини сучасних технологій Скандал навколо компанії Apple: фірмові зарядні пристрої для iPhone починають загоратися

Скандал навколо компанії Apple: фірмові зарядні пристрої для iPhone починають загоратися

0

Скандал навколо компанії Apple: фірмові зарядні пристрої для iPhone починають загоратися серед ночі. Наступна історія сталася з 17-річною Емі Холл (Amie Hall) з Бірмінгема, Англія.

Інцидент стався вночі 18 березня, коли Емі Холл відходила до сну. Вона підключила свій iPhone із зарядним пристроєм, при цьому смартфон лежав поруч з дівчиною. Раптово вона помітила полум'я прямо на своїй ковдрі, при цьому дівчина отримала опік щоки. Дівчина покликала матір, разом з якою вони загасили пожежу, не викликаючи пожежників.

Скандал навколо компанії Apple: фірмові зарядні пристрої для iPhone починають загоратися

Емі Холл поділилася в Facebook фотографіями своєї постільної білизни і оплавленого зарядного кабелю, які ще раз демонструють, до чого може привести звичка залишати смартфон на ніч поруч з ліжком. Сучасні смартфони та зарядні пристрої оснащені технологіями для захисту від стрибків напруги, перегріву і так далі. Однак не всі виробники випускають однаково якісну продукцію.

Видання Birmingham Mail припустило, що дівчина використовувала фірмовий зарядний кабель Apple і блок живлення іншого бренду, однак Емі Холл стверджує зворотне: «Це було не якиїсь дешевий зарядний пристрій, це фірмовий адаптер Apple. Будь ласка, не залишайте телефон заряджатися на ніч ».

Apple в даний час розслідує причину пожежі. Компанія рекомендує не заряджати iPhone в місцях з підвищеною вологістю або в місцях з поганою вентиляцією. Це може привести до перегріву зарядного пристрою. Компанія також порадила регулярно перевіряти аксесуари на предмет наявності пошкоджень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version