Home Новини сучасних технологій Перший складний смартфон Xiaomi отримає унікальну технологію камери

Перший складний смартфон Xiaomi отримає унікальну технологію камери

0

Деякий час назад Xiaomi розкрила дату анонса довгоочікуваного флагмана – Mi Mix 4. Але, як виявилося, пристрій, якому приписують складаний дизайн, зможе здивувати нас чимось ще. Як стало відомо, перший складний смартфон Xiaomi отримає унікальну технологію камери.

Так, за словами представників китайського бренду, смартфон стане в принципі першим з використанням «рідкої лінзи» в камері. Як пише GizChina, це дозволить новому Mi Mix міняти фокусну відстань при зйомці не вдаючись до рухомих частин.

Це, в свою чергу, означає, що смартфон цілком може отримати одинарний блок основної камери. Вся справа в тому, що пристрій не потребує кількох об'єктивів (макро, стандартному) при використанні нової технології.

Нагадаємо, що сама презентація призначена вже на 29 березня. Разом з Xiaomi Mi Mix 4, на ній також повинні показати флагманські Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra, а також ноутбук Mi Notebook Pro 2021.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version